Doğanın kalbinde piknik zamanı
Karşıyaka Belediyesi tarafından 2014 yılında kente kazandırılan Yamanlar Piknik ve Mesire Alanı’nda baharın gelişiyle birlikte piknik sezonu açıldı. Karşıyaka merkeze sadece 5 dakika mesafedeki alana gelen doğaseverler; yoğun kent yaşamına mola verip yeşille kucaklaşıyor, tertemiz çam havasında piknik yapmanın tadını çıkarıyor.
Yayınlanma :
25.05.2016 10:59
Güncelleme :
25.05.2016 10:59


5 YILDIZLI KONFOR
Karşıyaka Belediyesi’nin bir kısmını Milli Emlak’tan, bir kısmını da Orman Bölge Müdürlüğü’nden kiraladığı araziye kurulu olan Yamanlar Piknik ve Mesire Alanı, donanımıyla konuklarına ‘5 yıldızlı piknik konforu’ yaşatıyor. Alanda; Paintball Sahası, sabit mangallar, otopark, çeşme, umumi tuvaletler, arıtma tesisi ve yangın dolapları da bulunuyor. 24 saat güvenlik hizmeti sağlanıyor.
KAHVALTI HİZMETİ
Yamanlar Piknik ve Mesire Alanı’nda bulunan ve geçtiğimiz yıl baştan sona yenilenerek hizmete açılan restoranda ise kahvaltı servisi sunuluyor. Açık ve kapalı alanlarıyla birlikte 100 kişilik kapasiteye sahip olan restoran, doğayla iç içe kahvaltı keyfi yapmak isteyen İzmirlilerden büyük talep görüyor.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: