Başkan İduğ’dan Mahalle Toplantıları

Başkan İduğ’dan Mahalle Toplantıları

Başkan İduğ’dan Mahalle Toplantıları

Başkan İduğ’dan Mahalle Toplantıları
05 Aralık 2019 - 15:14

Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ mahalle toplantılar çerçevesinde Yeşilova mahallesinde vatandaşlarla buluştu. Bornova için fikirleri olduğunu, bu fikirler çerçevesinde de proje hazırlıklarına başladıklarını belirten İduğ, Bornova’yı herkesin yaşayabileceği bir kent haline getireceklerini söyledi.
Yeşilova eski son duraktaki toplantıya bölge muhtarları, meclis üyeleri ve mahalle delegeleri ile vatandaşlar katıldı.
Belediye Başkanı Mustafa İduğ, CHP örgüt üyelerinin ağırlıkta olduğu toplantıda, seçildiğinden itibaren yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Göreve seçildiği günden itibaren ilçenin sorunlarını belirlemek için sık sık mahalle ziyaretleri yaptığını belirten İduğ, bir taraftan da belediye ihtiyaçları çerçevesinde alımlar yaptıklarını vurguladı.
Öncelikle iş makineleri satın aldığını belediyenin makine altyapısı zenginleştirdiklerini belirten İduğ, belediye binası yakınlarındaki eski İş Bankası binasını satın aldığını bu alanın belediye hizmet binasına dönüştüreceklerini kaydetti. Eğitim alanında da yatırımlar planladıklarını belirten İduğ, 5 Aralık’ta büyük bir müjde açıklayacağını dile getirdi.
Çamdibi’nde yüzme havuzunun projelendirildiğini hatırlatan Başkan İduğ, Çamdibi’ndeki 4 okul ve camilerin sorunlarını belirlemek için okul ve cami yöneticileri ile bir araya geldiğini söyledi. Okulların eski olduğunu, Milli Eğitim ile okulları konuşacağını belirten İduğ, Diyanet’in kaynağı olduğunu, camilere gerekli kaynakları aktarmadığını, belediye olarak yapabileceklerini belirleyeceklerini bildiridi.
Bütün Bornova’yı kucaklayan projeleri hayata geçireceklerini kaydeden Mustafa İduğ, Bornova’da çok güzel işler yapacaklarını sözlerine ekledi.
Toplantıya katılanlar mahalle ve bölge sorunları hakkında bilgiler verdiler. Belediye hizmetleriyle ilgili sorunları not eden ve çözüme kavuşturacaklarını belirten Mustafa İduğ, büyükşehir ve valiliği ilgilendiren sorunları ilgili yerlere aktaracağını söyledi.
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Karşıyaka’nın en güzel balkon ve bahçesi seçilecek
Karşıyaka’nın en güzel balkon ve bahçesi seçilecek
Bucalı muhtarlar Başkan Duman ile buluştu
Bucalı muhtarlar Başkan Duman ile buluştu