Başkan Mustafa Arslan Buca için yola çıktı!

Başkan Mustafa Arslan Buca için yola çıktı!

Ak Parti Buca İlçe Başkanı Mustafa Arslan, Belediye Başkan Aday Adaylığı için görevinden istifa etti. Işılay Saygın Kültür Merkezi’nde düzenlenen veda buluşmasına katılan bini aşkın teşkilat mensubunun desteği ise Arslan’ı duygulandırdı.

Başkan Mustafa Arslan Buca için yola çıktı!

Ak Parti Buca İlçe Başkanı Mustafa Arslan, Belediye Başkan Aday Adaylığı için görevinden istifa etti. Işılay Saygın Kültür Merkezi’nde düzenlenen veda buluşmasına katılan bini aşkın teşkilat mensubunun desteği ise Arslan’ı duygulandırdı.

Başkan Mustafa Arslan Buca için yola çıktı!
03 Aralık 2018 - 13:06

Aday adaylığı için ilçe başkanlarına tanınan sürenin son günü istifa eden Ak Parti Buca İlçe Başkanı Mustafa Arslan, Buca için yola çıktığını ilan etti. Ancak Ak Parti Buca teşkilatı Başkan Mustafa Arslan’ı sessiz sedasız uğurlamaya razı olmadı. Işılay Saygın Kültür Merkezi’nde Başkan Arslan için düzenlenen veda buluşmasına 7’den 70’e neredeyse Buca Ak Parti teşkilatlarının tamamı katıldı. Buca Belediye Başkan Aday Adaylığı için yola çıktığı ilk günde kendi teşkilatlarından gördüğü bu destek ise Başkan Arslan’ı hem mutlu etti hem de duygulandırdı.
Salonda bulunan teşkilat mensuplarına hitap eden Başkan Arsan, öncelikle duyduğu memnuniyeti dile getirerek, salonda bulunan herkese teşekkür etti. Yaklaşık 2 yıllık ilçe başkanlığı süresince bütün imkanları zorlayarak Buca’ya hizmet ettiklerini, birçok projenin hayata geçmesine vesile olduklarını anlatan Başkan Mustafa Arslan, yeni hedefini ise şöyle tarif etti: “Her görev her makam gelip geçicidir, Allah’a şükür bunu idrak edecek deneyime sahibiz. Ancak bir yol yürüdüğünüzde arkanızda iyi bir iz bırakmanız lazım. Bizim çıkacağımız bu yeni yoldaki asıl hedefimiz de hizmet ve yatırımlarımızla Buca’ya ama samimiyetimizle, gayretimizle ve saygımızla Bucalı hemşerilerimizin gönlüne bir iz bırakmak, orada küçük de olsa bir yer edinmek olacaktır” dedi.
2 yıla yakın ilçe başkanlığı süresince; Otokent ve Buca-Koop’tan çevreyoluna yeni bağlantı yolları yapılması, Gençlik Merkezi yapılması, ilçeye 37 yeni okulun yapımı, Seyfi Demirsoy Hastanesine yeni bir acil servis yapılması ve hastanenin Demokrasi Üniversitesi ile afiliye edilmesi ile Buca’ya yakışır yeni bir kaymakamlık binasının yapımı gibi birçok yatırımın ilçeye kazandırılmasına vesile olduklarını anlatan Başkan Arslan, “şimdi daha büyük düşünme zamanı” diyerek sözlerini şöyle sürdürdü: “Şimdi daha büyük düşünme, 24 saatimizin her dakikasını, her saniyesini Buca için hizmete dönüştürme zamanıdır. Bizler 2 yıllık görev süresince tek niyetimizin Buca’ya hizmet olduğunu, elimizdeki tüm imkanları kullanarak Bucalı hemşerilerimize gösterdik. Bucalı hemşerilerimizin desteği ve adeta bizi iteklemesi ile bugün kendimizi Belediye Başkan Aday Adaylığı sürecinin içinde bulduk.
Buca’nın sadece mevcut sorunlarını çözmekle kalmayıp; Buca’ya sıçrama yaptıracak, adeta talihini değiştirecek yatırım ve hizmetleri ilçemize getireceğimize bizler inanıyoruz, Bucalı hemşerilerimiz inanıyor. Parti büyüklerimiz ve kamu yatırımlarında karar verici konumdaki büyüklerimiz inanıyor ve bu konuda desteklerini beyan ediyorlar.
GÖREV LAYIK GÖRÜLÜRSE TÜM VARLIĞIMIZLA ÇALIŞACAĞIZ
O zaman geriye bir tek şey kalıyor; o da bu yola çıkmak ve Bucalı hemşerilerimizin onayını almak. Biz de bu niyet, hedef ve azimle Bucalı hemşerilerimizin önüne çıkmak, onların onayını almak üzere bugün ilk adımımızı attık.
Elbette öncelikle takdir partimizin değerli il yöneticilerine, Sayın Büyükşehir Belediye Başkan Adayımıza, Partimizin değerli Genel Merkez Yöneticilerine ve en nihayetinde Partimizin Kurucusu ve Genel Başkanı, Sayın Cumhurbaşkanımıza aittir. Onlar bizi Bucalı hemşerilerimizin karşısına çıkarmaya layık görürlerse, bizler de hem bizi bu göreve layık görenlerin hem de Bucalı hemşerilerimizin güvenine layık olmak için bütün varlığımızla kendimizi bu göreve adayacağız.
Bu süreç içerisinde daha konuşacak çok şeyimiz olacak. O yüzden sözlerimi çok uzatmadan bugün güvenleriyle, gönülleriyle, dualarıyla yanımızda olan siz teşkilat mensuplarımıza çok teşekkür ediyorum.”
HEMŞERİLERİMİZİN GÖNLÜNDE BİR YER EDİNMEK ŞEREF MADALYAMIZ OLACAK
Başkan Arslan, Buca’ya hizmet hedefine odaklandıklarını da ifade ederek, “Bir kez daha vurgulamak istiyorum ki, Ak Parti olarak Buca’da adayımız kim olursa olsun, hep beraber bu yolda çalışma azmimizle, samimiyetimizle, hiç bir ayırım gözetmeden her Bucalı hemşerimize göstereceğimiz saygımızla ve en nihayetinde Bucamızın her sorununu çözecek, onu yeni ufuklara taşıyacak hizmet ve yatırımlarımızla, hemşerilerimizin gönlünde yer edinmek istiyoruz. Bunu başarmak, bizim için en büyük onur ve şeref madalyası olacaktır” diyerek sözlerini noktaladı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Karşıyaka’nın en güzel balkon ve bahçesi seçilecek
Karşıyaka’nın en güzel balkon ve bahçesi seçilecek
Bucalı muhtarlar Başkan Duman ile buluştu
Bucalı muhtarlar Başkan Duman ile buluştu