Başkan Oran’dan sert tepki!

Başkan Oran’dan sert tepki!

Başkan Oran’dan sert tepki!

Başkan Oran’dan sert tepki!
21 Nisan 2019 - 17:43

Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ankara’da katıldığı şehit cenazesi töreninde saldırıya uğramasına sert tepki gösterdi.

Saldırının 31 Mart Yerel Seçimleri süresince iktidarın hedef gösteren söylemlerinin sonucu olduğunu ifade eden Ekrem Oran; “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, yapılan saldırıyı kınıyoruz, lanetliyoruz. Bu hain saldırı iktidarın seçim süresince kullandığı öfke dilinin, muhalif kesime yönelik temelsiz terör yakıştırmasının sonucudur. Bu saldırı Türkiye demokrasisini, birlik ve beraberliğimizi, seksen bir milyonun birarada yaşama iradesini hedef alan bir saldırıdır. Sayın Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırı çamur medyasının şehit cenazesi üzerinden halkımızı provoke etmekten çekinmeyen manşetlerinin sonucudur.” dedi.

"Provakasyon çabaları sonuç vermeyecek"

Seçimlerin ardından tüm yurtta bir huzur ve normalleşme havasının hakim olduğunu belirten Oran; “Sandıkta yenilgiyi hazmedemeyenlerin, demokrasiyi içine sindiremeyenlerin provakasyon çabaları sonuç vermeyecektir. Barıştan, kardeşliğimizden, milli birliğimizden ödün vermeden, Türkiye Cumhuriyeti’nin huzuru ve kalkınması için çalışmaya devam edeceğiz. Türkiye’de on yedi yılın ardından yeni bir dönem başlamıştır. Sevgi dili ile, üreterek paylaşarak, iktidarın ülkemizi içine ssürüklediği karanlıktan hızla çıkaracağız.” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tekvandoda Bayraklı başarısı
Tekvandoda Bayraklı başarısı
Karşıyakalılar’dan Tugay’a teşekkür
Karşıyakalılar’dan Tugay’a teşekkür