CHP İzmir’den Kılıçdaroğluna geçmiş...

CHP İzmir’den Kılıçdaroğluna geçmiş olsun ziyareti

CHP İzmir’den Kılıçdaroğluna geçmiş olsun ziyareti

CHP İzmir’den Kılıçdaroğluna geçmiş olsun ziyareti
26 Nisan 2019 - 16:53

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, CHP İzmir il Başkanı Deniz Yücel CHP İzmir İlçe Başkanları ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu Genel Merkezinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.
 
Adaletin bir gün herkes için gerekecek
Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in önderliğinde, CHP ilçe başkanları, Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan’ın katılımı ile Cumhuriyet Halk partisi Genel Merkezine düzenlenen ziyarete katıldı. CHP İzmir ekibi ilk olarak Cumhuriyet halk partisi Genel başkan yardımcıları Faik Öztrak, Seyit Torun ve Yıldırım Kaya'yı makamlarında ziyaret etti. Gündeme dair konuların konuşulduğu ziyaretin sonrasında İzmir heyeti Genel Merkez Parti Meclisi salonunda CHP Genel başkanı Sayın kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi. Çubuk'taki şehit cenazesinde, Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırıyı bir kez daha kınayan İzmir heyeti, Adaletin bir gün herkes için gerekeceğini ifade etti.
 
Alınan neticeler baharın sesi, aydınlık yarınların habercisidir
Ziyaret sırasında Genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile sohbet eden Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, “Size yapılan çirkin saldırıyı kınıyorum ve tüm haksızlıklar karşısında adalet arayışımıza sonuna kadar devam edeceğini bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Hak, Hukuk, Adalet sloganıyla başlattığınız ve tüm ülkemize umut veren yürüyüşünüzün ne kadar önemli olduğunu ve adalet eksikliğini hangi noktalara geldiğini, üzülerek görüyoruz. Çok geç olmadan Adalet yeniden tesis edilmeli, Türkiye’nin tamamına bahar gelmeli. Üç büyük şehrimizde alınan neticeler baharın sesi, aydınlık yarınların habercisidir. Bu güzel bahar tablosunda yer almanın gurur ile bir kez daha size teşekkür ederken, şehit cenazesinde yaşanan saldırıyı bir kez daha kınıyor ve geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tekvandoda Bayraklı başarısı
Tekvandoda Bayraklı başarısı
Karşıyakalılar’dan Tugay’a teşekkür
Karşıyakalılar’dan Tugay’a teşekkür