"Demokrasi kazandı, halk kazandı”

"Demokrasi kazandı, halk kazandı”

"Demokrasi kazandı, halk kazandı”

03 Nisan 2019 - 15:50


Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Bedri Serter, 31 Mart mahalli idareler genel seçim sonuçlarını değerlendirdi.
Serter, yerel seçim sonuçlarının İzmir ve Türkiye için, ülke demokrasisi için çok önemli manzara ortaya çıkardığını söyledi.
“Üreten Türkiye'nin kazandığına inanıyorum” diyen CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter, “Türkiye'nin de İzmir'in de sanayi, ticaret, ekonomi ve tarım hayatının canlanmasına neden olacak sonuçlar bu seçimde ortaya çıkmıştır. Eşit ve adil yönetilen belediyeler eliyle de ekonomik kalkınma sağlanacaktır, buna eminim"dedi.
 
"İzmir şahlanacak"
 
İzmir Milletvekili Serter, "Yüzde 60'a yakın oyla seçilen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer olmak üzere kazanan 24 ilçe belediye başkanımız kutluyor ve başarılar diliyorum. Onların önümüzdeki 5 yıl ortaya koyacakları performans ile İzmir'i her alanda şahlandıracaklarına eminim” dedi.
Bütçeden çok düşük pay alabilen Türkiye'nin üçüncü büyükşehrinin kendi yağı ile kavrulmasını bilen yapısına ek olarak bütçeden daha fazla pay alması yolunda milletvekilleri olarak çalışacaklarını ifade eden Serter, “İzmir daha önce olduğu gibi bütçeden aldığı son derece küçük paya rağmen, kendi iç dinamikleri ve akıllı yönetimi sayesinde her alanda kalkınacak ve büyüyecektir. Bizler de milletvekili olarak seçim kampanyasında kendilerine sahada verdiğimiz desteği icraatlarında da vermeyi sürdüreceğiz” diye konuştu.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Karşıyaka’nın en güzel balkon ve bahçesi seçilecek
Karşıyaka’nın en güzel balkon ve bahçesi seçilecek
Bucalı muhtarlar Başkan Duman ile buluştu
Bucalı muhtarlar Başkan Duman ile buluştu