Gradiva’dan gelinlere özel “Bridal...

Gradiva’dan gelinlere özel “Bridal Koleksiyonu”

Mücevher modasında yarattığı birbirinden eşsiz koleksiyonlarla adından söz ettiren Gradiva Mücevher’den yeni bir koleksiyon daha. “Bridal” tasarımları ile gelinler daha bir ışıltılı olacak

Gradiva’dan gelinlere özel “Bridal Koleksiyonu”

Mücevher modasında yarattığı birbirinden eşsiz koleksiyonlarla adından söz ettiren Gradiva Mücevher’den yeni bir koleksiyon daha. “Bridal” tasarımları ile gelinler daha bir ışıltılı olacak

Gradiva’dan gelinlere özel “Bridal Koleksiyonu”
08 Temmuz 2023 - 10:11

Düğünleri, genç kızların düşlerini süsleyen, hayatlarının en büyülü, kendilerini en özel hissettikleri gündür. En güzel gelin olmanın hayalini kurarlar. Hazırladığı birbirinden eşsiz mücevherlerle, kendi sektöründe haklı bir üne sahip Gradiva da onların bu hayalini gerçekleştirmek için önemli bir çalışmaya imza attı. Genç kızların masal prensesleri gibi görünecekleri, gelinliklerinin daha da ışıltılı hale geleceği birbirinden eşsiz mücevherleri onların kullanımına sunmak için “Bridal Koleksiyonu” hazırladı.
 
Ali Gezmez’in 1969 yılında “Uçak Mücevherat” adıyla kurduğu ve o tarihten bu yana mücevher alanında emin adımlarla büyüyen Gradiva Mücevher, her yıl, her döneme uygun farklı tasarımlara sahip koleksiyonlarıyla tanınıyor. Bu nedenle özel günlerinize özel, eşsiz mücevherler aradığınızda, onu Gradiva’da bulmamanız diye bir ihtimal yok. Siz mücevherinizi hayal edin, bulacağınız adres belli.
 
Gradiva, işte bu prensibini düğün sezonunda da bozmuyor. Her yıl düğün sezonuna özel geleneksel düğün koleksiyonunu hazırlıyor. Bu yaz da gelinlere özel “Bridal Koleksiyonu” birbirinden zarif, şık ve gösterişli tasarımlarıyla görücüye çıkmaya hazır. Her yıl düğünlere özel mücevher koleksiyonu çıkardığını hatırlatan Gradiva Mücevher Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Gezmez, “Mücevher sektöründe 55 yıllık tecrübemizle faaliyet gösteriyoruz. Bu tecrübe, tasarımda, üretimde, el işçiliği isteyen çok özel üretimlerde, koleksiyon hazırlamada, her şeyden önemlisi kadınların nasıl mücevher istediğini anlamada bize yol gösteriyor. Biz mücevher sektöründe kendimizi farklı bir yerde konumlandırıyoruz. Koleksiyonlarımızın, tasarımlarımızın gördüğü ilgi, kadınlardan aldığımız olumlu tepkiler dolayısıyla başarımız da bize doğru yolda olduğumuzu söylüyor ve bizi motive ediyor” dedi.
 
Haluk Gezmez; “Her yıl olduğu gibi bu düğün sezonu için de kolları sıvadığımızda çok geniş perspektifle bakmaya çalıştık. Modayı, farklı zevkleri, ilgi alanlarını dikkate aldık. Özel koleksiyonumuzun hazırlanmasında, tasarımcılarımız ve mücevher ustalarımız yoğun mesailer harcayarak çalıştı. Koleksiyonumuz ortaya çıktığında Gradiva olarak yaratıcılıkta ve işçilikte hangi noktaya geldiğimizi gördük. Çok gururluyuz. Yeni koleksiyonumuzda özel tasarım el üretimi pırlanta gerdanlık, bileklik, küpe ve yüzüklere odaklandık. Düğün mücevherlerinde tasarımların bir arada olması daha görkemli görüntüler ortaya çıkardığı için daha çok set tercih ediliyor. Yeni koleksiyonumuz Gradiva mücevherlerinin eşsizliğini ve ihtişamını çok iyi yansıtıyor. Beğenisi ve tercihleri sürekli değişen kadınlarımız, giderek daha çok özel tasarım mücevherlere ilgi gösteriyor. Bu da Gradiva kadınlarının sayısını artırıyor. Çünkü biz onların ne istediğini, nasıl mutlu olacaklarını biliyoruz. Gradiva güçlü ve ne istediğini bilen kadınların markası. Buna göre tasarımlar ve üretimler yapıyoruz. Gradiva olarak tasarımda iddialıyız” diye konuştu.
 
Gradiva Mücevher’in bu sezona özel düğün koleksiyonu “Bridal”, lüks markaların stilini yansıtan muhteşem ve sofistike tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Her bir parça, ustaca işlenmiş pırlantaları, ışıltılı inciler ve değerli taşlarla süsleniyor. Her bir parça tasarlanırken ve üretilirken, gelinle uyumu dikkate alınıyor. Yıllar sonra en özel gecenin fotoğraflarına bakarken bile “Çok güzel bir gelin” dedirtecek tasarımlar hazırlanıyor.
 
Gradiva Mücevher, düğünü unutulmaz hale getirmek, gelini gecenin prensesi yapmak için aylar süren uğraşlarla “Bridal Koleksiyonu”nu hazırladı. Gradiva'nın mücevherleri, size ve sevdiklerinize sonsuz anılar armağan etmek için tasarlandı. Her bir parça, en üst düzeyde el işçiliği ve özenle seçilmiş en kaliteli pırlantalarla üretildi. Her bir mücevherde yılların ustalığı, deneyimi parlıyor. Şimdi sıra sizde ister İzmir İstinyePark Alışveriş Merkezi’nde bulunan Gradiva Mücevher’i ziyaret edip, uzmanların vereceği bilgilerle mücevherinizi seçersiniz, ister Alsancak Gradiva Mağazası’ndan ya da gradiva.com.tr'den koleksiyonları incelersiniz. Hayatınızın en unutulmaz gecesinde ışıldamak için hareket zamanı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
“İhtiyaç kredilerinin yerini kredi kartları aldı”
“İhtiyaç kredilerinin yerini kredi kartları aldı”
‘Yazmaktan ve çizmekten asla vazgeçmeyin’
‘Yazmaktan ve çizmekten asla vazgeçmeyin’