İzmir adaylarını tanıyor

İzmir adaylarını tanıyor

İzmir adaylarını tanıyor

İzmir adaylarını tanıyor
17 Şubat 2019 - 14:03

CHP İzmir belediye başkan adaylarının tanıtıldığı toplantıya CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu CHP İzmir milletvekilleri, belediye başkanları, belediye başkan adayları ve çok sayıda partili katıldı.

Halkapınar Kapalı Spor Salonu’nu dolduran CHP’liler adaylara sevgi gösterisinde bulundu. Toplantının açılış konuşmasını yapan CHP İl Başkanı Deniz Yūcel belediyelerde örnek hizmetler verdiklerini vurgulayarak, "İzmir’de belediye hizmetlerinde kendimiz ile yarışıyoruz. Seçilen arkadaşlarımız seçildikten sonra rozetlerini çıkaracak kimseyi ötekileştirmeden herkese hizmet edeceğiz" diye konuştu.

CHP’de küskünlük olmayacağını kaydeden Yücel, Birbirinden değerli adaylarımızla İzmir de 30+1 yaparak bütün belediyeleri kazanacaklarını ve CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na söz verdiklerini söyledi

İl Başkanı Deniz Yūcel’den sonra kürsüye gelen CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Aziz Kocaoğlu’na yaptığı hizmetler için teşekkür ederek sözlerine başladı. Kılıçdaroğlu, "Aziz Kocaoğlu İzmir’de örnek hizmetlere imza atmıştır. Yaptığı hizmetler ile Türkiye ye örnek olmuştur" diye konuştu.

Izmir’de özellikle kırsal kalkınmaya yönelik örnek çalışmalar yaptıklarını belirten Kılıçdaroğlu, İzmir’de köyden kente göçün önlendiğini söyledi. CHP’li belediyelerde en düşük ücretin 2200 lira olduğunu vurgulayan Kılıçdaroğlu diğer belediyelerde çalışan işçileri CHP’li adaylara oy verme çağrısı yaptı.

Toplantının sonunda CHP adayları kürsüye davet edilerek tanıtıldı ve adaylar Kılıçdaroğlu ile toplu fotoğraf çekildiler.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Karşıyaka’nın en güzel balkon ve bahçesi seçilecek
Karşıyaka’nın en güzel balkon ve bahçesi seçilecek
Bucalı muhtarlar Başkan Duman ile buluştu
Bucalı muhtarlar Başkan Duman ile buluştu