İzmir AK Gençlik’ten Erciyes’te çalışma...

İzmir AK Gençlik’ten Erciyes’te çalışma kampı

İzmir AK Gençlik’ten Erciyes’te çalışma kampı

İzmir AK Gençlik’ten Erciyes’te çalışma kampı
10 Ocak 2019 - 10:26

Başkan İnan: 31 Mart'ta en büyük desteği gençlerden alacağız, bundan şüphemiz yok
AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları'nın her ilçe için detaylı analizler yapılarak seçim stratejisine son şeklinin verilmesi amacıyla Kayseri Erciyes'te girdiği 3 günlük kamp, dün (çarşamba) sona erdi. Kampa, il başkan yardımcıları ve ilçe başkanları da olmak üzere 50 kişi katıldı. Yaklaşan yerel seçim öncesinde teşkilat içi motivasyonun daha da artmasını sağlayan buluşmada İl Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Kadir İnan, ilçe başkanlarıyla bire bir görüşmeler yaptı. AK Parti Gençlik Kolları MKYK Üyesi Recep Yoğun'un da katıldığı çalışma kampında, ilk kez ilk oy kullanacak gençlere yönelik özel olarak hangi çalışmaların yapılacağı, nasıl bir söylem geliştirileceği ve bunun nasıl bir plan çerçevesinde hayata geçirileceği de kararlaştırılmış oldu

.
SONUCU GENÇLER BELİRLEYECEK


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla 5 Ocak'ta büyük coşkuyla yapılan aday tanıtım toplantısının ardından yapılan kampın da çok verimli geçtiğini söyleyen Başkan İnan, "Biz, İzmir'deki en güçlü gençlik hareketeyiz. Seçimlere en hazır olan gençlik teşkilatı da yine biziz. 31 Mart'taki seçimde yaklaşık 750 bin genç, oy kullanacak. Gençler, sonucun belirlenmesinde çok etkili olacak. Biz de bunun bilincindeyiz. Çalışmalarımızı buna göre şekillendiriyoruz. Gençlere yönelik çalışmalarımızla sahada büyük fark yaratacağız. Sıra dışı etkinliklere imza atacağız" dedi.


ÖZEL PROJELER


Başkan İnan, şöyle devam etti: "Önümüzdeki yerel seçim, İzmir ve dolayısıyla gençler için de büyük fırsat. Bu noktada gençlerin taleplerini de çok önemsiyoruz. Sokakta bir araya geldiğimiz ya da sosyal medya aracılığıyla bize ulaşan gençler, isteklerini ve sorunlara yönelik çözüm önerilerini bize iletiyor. Bunları, Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Nihat Zeybekci ile de paylaştık. Gençlere yönelik çok özel projeler hazırlanıyor. Bu seçimde en büyük desteği gençlerden alacağız, bundan hiç şüphemiz yok."


YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Karşıyaka’nın en güzel balkon ve bahçesi seçilecek
Karşıyaka’nın en güzel balkon ve bahçesi seçilecek
Bucalı muhtarlar Başkan Duman ile buluştu
Bucalı muhtarlar Başkan Duman ile buluştu