Kuşçular’da Okula Destek Panayırı

Kuşçular'da Okula Destek Panayırı

Kuşçular'da Okula Destek Panayırı

Kuşçular'da Okula Destek Panayırı
07 Şubat 2020 - 13:37

15 Aralık Pazar günü Kuşçular Köyü’nde “Kış Panayırı” düzenlenmişti. Düzenlenen panayırın geliri Kuşçular Ova İlkokulu’nun ihtiyaçları için harcandı.
 
Kuşçular Köyü Ova mevkiinde düzenlenen panayır Kuşçular esnafının özverili çalışmaları ile akşam geç saatlere kadar sürdü. Panayırdan elde edilen gelir ile yarı yıl tatilinde Ova İlkokulunun bakım, onarım ve diğer eksiklikleri tamamlandı.
 
Urla Kaymakamı ve Urla Belediye Başkan Vekili Önder Can ’ın eşi Uzm. Dr. Beray Can’ ın öncülüğünde Urla Gönül Elçileri grubu da 2. El kitap, hediyelik eşya ve kendi hazırladıkları yiyecekleri satarak okula destekte bulundular.
 
Düzenlenen panayırda emeği geçen herkese teşekkür eden Urla Kaymakamı ve Urla Belediye Başkanı Önder Can; “Eğitim bizlerin her zaman öncülüğü olmuştur. Eğitime ve çocuklara yatırım yapmak geleceğe yatırım yapmaktır. Kaymakamlığımızın, Belediyemizin ve hayırseverlerimizin destekleri ile çocuklarımız için okullarımızın fiziki şartlarını düzeltmeye devam edeceğiz.
Ülkemizin geleceği çocuklarımızın en iyi şartlarda eğitimlerini sürdürmesi için elimizden geleni yapağız. Destek veren tüm eğitim gönüllülerine şahsım ve Kaymakamlığımız adına teşekkür ediyorum” dedi.
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tekvandoda Bayraklı başarısı
Tekvandoda Bayraklı başarısı
Karşıyakalılar’dan Tugay’a teşekkür
Karşıyakalılar’dan Tugay’a teşekkür