Narlıdere’de kapı kapı...

Narlıdere'de kapı kapı "dayanışma"

Narlıdere'de kapı kapı "dayanışma"

Narlıdere'de kapı kapı
15 Nisan 2020 - 00:41

Narlıdere Belediyesi, koronavirüs salgını nedeniyle evlerinden çıkamayan ve ihtiyaç sahibi olan vatandaşlar için gıda kolisi dağıtımına başladı. 11 mahallede, kapı kapı sürdürülen yardımlar, vatandaşların yüzünü güldürdü. Başkan Ali Engin “Dayanışma içinde olmamız gereken bir süreçteyiz. İhtiyaç duyan vatandaşlarımız, bağlı bulundukları muhtarlıklara kayıt yaptırabilir” dedi.  
 
TALEPLER MUHTARLIKLARA BİLDİRİLİYOR
Narlıdere Belediyesi, ülkemizi de saran Koronavirüs salgını nedeniyle, evlerinden çıkamayan, ihtiyaç sahibi ve dar gelirli vatandaşlara gıda kolileri dağıtmaya başladı. Muhtarlıklar üzerinden alınan talepler doğrultusunda, 20 kişilik ekip, 11 mahallede kapı kapı dolaşırken, içinde 22 farklı gıda kalemi bulunan koliler, bu zor günlerde bir nebze de olsa ailelerin yüzünü güldürdü. Dayanışma kampanyasının, talepler doğrultusunda, belirli periyotlarda devam edeceği belirtildi.
 
“VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ”
Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Ülkemizi etkisi alan bu sıkıntılı süreçte vatandaşlarımızın yanındayız ve yanlarında olmaya devam edeceğiz. Gıda paketleri dağıtımına ekiplerimizle başladık. Muhtarlıklardan aldığımız listeler doğrultusunda dağıtımlara devam edeceğiz. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımız, bağlı bulundukları muhtarlıklara kayıt yaptırabilirler” dedi.
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Avrupalı başkanlardan Tugay’a iş birliği teklifi yağdı
Avrupalı başkanlardan Tugay’a iş birliği teklifi yağdı
İzmirliler “Sürdürülebilir Bir Dünya” için koşacak
İzmirliler “Sürdürülebilir Bir Dünya” için koşacak