“1 Nisan’dan Sonra Gece Gündüz Demeden Çok Çalışacağız”
Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, ““Menemen’de yapılanlar bir fragmandı. Menemen’de yaptıklarımız İzmir’in 30 ilçesi için bir teminattır. 1 Nisan’dan sonra şunu açık ve net bir şekilde göreceksiniz; Gece, gündüz demeden çok çalışacağız.” dedi.
Yayınlanma :
08.03.2024 13:45
Güncelleme :
08.03.2024 13:45


“KADINLAR TOPLUMUN TEMEL TAŞIDIR”
Yaklaşık 8 bin kadının katılımıyla gerçekleşen programda Dağ çiftine yoğun sevgi gösterildi.
Sevgi seli arasında sahneye çıkan Hamza Dağ, İzmir’i marka şehir yapma doğrultusunda en önemli güçlerinin kadınlar olduğunu vurgulayarak, “Kadınlar toplumun temel taşıdır. Anne, eş, kız kardeş, iş arkadaşı olarak hayatımızın her alanında varlıklarıyla bizi destekleyen, yüreklendiren kadınlarımıza minnettarız. Kadınların her alanda daha fazla söz sahibi olmalarını destekleyen ve onlara eşit fırsatlar sunmak temel önceliklerimiz arasındadır. Kadınların iş gücüne katılımından, eğitime, sağlıktan, sosyal haklara kadar bir çok alanda yaşadıkları sorunlara çözüm üretmek hepimizin ortak görevidir.” ifadelerin kullandı.
“1 NİSAN’DAN SONRA GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”
Hamza Dağ’ın gündeminde yerel siyasette vardı. Dağ, “Menemen’de yapılanlar Mememen için bir fragmandı. Menemen’de yaptıklarımız İzmir’in 30 ilçesi için bir teminattır. 1 Nisan’dan sonra şunu açık ve net bir şekilde göreceksiniz; 1 Nisan’dan sonra gece gündüz demeden, yaz, kış demeden, bahar, sonbahar demeden, biz çok çalışacağız. Buna mecburuz, çok çalışmaya söz veriyoruz.” şeklinde konuştu.
KADINLARA ÖZEL YÜZDE 50 İNDİRİM
Hamza Dağ, daha sonra Aydın Pehlivan ile birlikte Halil Alkaya Spor Merkezini ziyaret etti. Burada spor yapan gençlerle sohbet eden Dağ, Kadınlar Günü’ne özel tesiste spor yapan kadınlara 3 ay boyunca yüzde 50 indirim müjdesi verdi.
DAĞ ÇİFTİ, EMEKÇİ KADINLARA KARANFİL VERDİ
Dağ çifti, Pehlivan çifti ile birlikte ilçedeki bir fabrikayı da ziyaret etti. Burada çalışan emekçi kadınların gününü kutlayan Dağ çifti, kadınlara karanfil verdi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: