Asarlık ve Yeşilpınar Taziye Evleri açıldı
Başkan Serdar Aksoy: “Ayrı yok gayrı yok. Vatanda bizim, bayrakta bizim, Asarlık’ta bizim, Menemen’de bizim, Alevi’de bizim, Sunni’de bizim, Türk’te bizim, Kürt’te bizim, hepsi bizim”
Yayınlanma :
30.11.2019 16:50
Güncelleme :
30.11.2019 16:50


Menemen Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde Asarlık semtinde iki adet Taziye Evi’nin yapımını tamamlayarak bugün vatandaşların hizmetine açtı. Açılışa Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy, Belediye Meclis Üyeleri, CHP ve İYİ Parti İlçe Yöneticileri, Menemen Müftüsü Mehmet Seven, STK temsilcileri, kurum ve kuruluş temsilcileri, muhtarlar ve Asarlıklı vatandaşlar katıldı.
Başkan Aksoy: “Toplumsal bütünlüğümüzü sağlama noktasında bu merkezler önemli bir yer tutuyor”
Asarlık Taziye Evi’nin açılışında konuşan Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy, “Taziye Evleri bizim kültürümüzde var olan bir gerçek. Bizler buralarda hem dayanışma içinde oluyor, hem de acılarımızı paylaşıyoruz. Toplumsal bütünlüğümüzü sağlama noktasında bu merkezler önemli bir yer tutuyor. Bugün Asarlık’ta 2 tane Taziye Evi’nin birden açılışını yapacağız. Asarlıklı dostlarıma 3. Taziye Evi’nin de buradan müjdesini vermek istiyorum. Bir diğer müjdem ise Turgut Özal Bulvarı ile ilgili olacak. Turgut Özal Bulvarı’nı baştan sona yeniliyoruz. Menemen’e, Asarlık’a yakışır bir şekilde Turgut Özal Bulvarı’nı tüm peyzaj ve kaldırım çalışmalarıyla, ışıklandırmasıyla birlikte yepyeni bir görüntüye büründüreceğiz. Asarlık’a bir müjdem daha var. Haziran ayı itibariyle doğalgaz Asarlık’a geliyor” diye konuştu.
Göreve geldikleri günden bu yana tek bir amaç için, Menemen’e hizmet etmek, bir şeyler katmak için çalıştıklarını söyleyen Başkan Aksoy, “Menemen’de taş üstüne taş koymak için çalışıyoruz. Siyaseti bir kenara bırakarak bir şey söylemek istiyorum. Buraya kim katkı sağladıysa buradan teşekkürlerimi sunuyorum. Eleştirmeyi bileceğiz ama yeri geldiğinde teşekkür etmeyi de bileceğiz. Dolayısıyla buranın yapımında bir şekilde emek vermiş geçmiş dönem yönetimine de çok teşekkür ederim. Menemen Belediye çalışanlarına teşekkür ederim. O emekçi arkadaşlarım ciddi bir çalışma sonucunda burayı hayata geçirdiler. İnşallah Menemen Belediyesi olarak saymış olduğum 3 projemizi önümüzdeki süreçte gerçekleştireceğiz” açıklamasını yaptı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: