Başkan Kılıçdaroğlu CHP İzmir İl Başkanlığını Ziyaret Etti
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İzmir’e gerçekleştirdiği ziyaretin ilk durağında, CHP İzmir İl Başkanlığının yeni hizmet binasının açılışını gerçekleştirdi.
Yayınlanma :
14.02.2022 17:09
Güncelleme :
14.02.2022 17:09


CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve törene katılanlar ile birlikte açılış kurdelesini kesmesinin ardından yeni il başkanlığı hizmet binasını gezdi. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, İl başkanlığı makamını da ziyaret ederek burada partililerle bir süre sohbet etti. Kılıçdaroğlu, partinin konferans salonunda CHP İzmir İlçe örgüt başkanları, İlçe Belediye Başkanları ve İl Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya geldi. Buradaki toplantıda konuşan Kılıçdaroğlu şunları kaydetti;
KILIÇDAROĞLU: O SANDIK GELECEK BU DÜZEN DEĞİŞECEK
Bugün İzmir’de olmaktan, yeni il binamızın açılışı gerçekleştirmekten çok mutluyuz. Sayın başkana ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Gayet güzel, modern bir il merkezi kazandırılmış. Sayın il başkanımız çok güzel ifade etti. Bu binanın İzmirlilerin ve ihtiyacı olan herkesin buluşma yeri olması çok önemli. Bu güzel binalar, sakın bizlerin rehavete kapılmasına sebep olmasın. Bizlerin sürekli halkın arasında, yanında olması ve onların derdini dinlemesi gerek. Merak etmeyin o sandık gelecek ve bu düzen değişecek. Yeni il binamızın partimize ve İzmir’e hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.
YÜCEL: İZMİRLİNİN BULUŞMA MERKEZİ OLACAK
CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’de yaptığı konuşmada, Genel Başkanına teşekkür ederek, Kemal Kılıçdaroğlu’nun açılışı gerçekleştimesinin kendileri için büyük onur olduğunu ifade etti. Yücel, “Sayın Genel Başkanım, sizin olurlarınızla, genel merkezimizin büyük katkılarıyla, İzmir il örgütümüze kazandırılan bu modern ve iktidarımıza yakışacak hizmet binamızın açılışını yapmanız hem örgütümüz hem de İzmir için çok anlamlı ve değerli. Biz burayı sadece il başkanlığı binası olarak değil, İzmirlinin buluşma merkezi olarak da planladık. Yani bu bina, sadece örgütümüzün değil, tüm İzmirli vatandaşlarımızın evi, sığınağı ve mücadele merkezi olacak. Açılışımızı yaparak ve bizleri ziyaret ederek onurlandırdığınız, İzmir Büyükşehir Belediyemizin rekor yatırımla temelini atacağı Buca metrosunun temel atma töreni sebebiyle de kentimize geldiğiniz için, bu bina da emeği olan tüm yöneticilerim ve örgütüm adına bir kez daha teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.
Cumhuriyete Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP izmir İl Başkanlığı kütüphanesinde yer alan, kendisinin seçme yazılar ve konuşmalarından oluşan “Kemal Kılıçdaroğlu Özgür ve Adil Bir Türkiye İçin Yürüyüş” isimli kitabını da imzaladı.
Kılıçdaroğlu, İzmir Büyükşehir belediyesinin kendi imkanlarıyla yapacağı ve İzmir tarihinin en büyük yatırımı olan Buca Metrosu temel atma töreninin ardından kentten ayrılacak.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: