Başkan Oran; “Yaralarımızı birlikte saracağız!”
Çeşme’de meydana gelen hortum nedeniyle birçok ev, araba, iş yeri zarar görürken 18 kişi yaralandı. Başkan Oran, “Geçmiş olsun Alaçatım. Tüm ekiplerimizle olay yerindeyiz. Hep birlikte en kısa sürede yaralarımızı saracağız” dedi.
Yayınlanma :
12.02.2021 10:23
Güncelleme :
12.02.2021 10:23


“Geçmiş olsun Alaçatım”
Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, “Yeryüzündeki cennet Çeşme akşam 09.00 sularında cehennemi yaşadı. Büyük bir sesle irkildik. Hemen bölgeye intikal ettik” dedi. Bazı ahırlarda çatıların uçtuğunu aktaran Oran, “Çeşme Belediyesi bütün ekipleriyle beraber ben dahil olmak üzere sahadayız. Çok şükür ucuz atlatılmış büyük bir felaket geçirdik. Hem hasarları bir an evvel sarmaya hem de hayvanları damdan sağlıklı bir şekilde çıkarmak için çalışmalara devam ediyoruz. Biz Çeşme Belediyesi olarak Çeşmelilerle beraber yeni bir güne uyanacağız. Her şey çok güzel olacak” dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: