Başkan Tugay'dan gazilere sürpriz ziyaret
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay Türkiye Muharip Gaziler Derneği Karşıyaka Şubesi'ni ziyaret etti, gazilerle bayramlaştı. Sürpriz ziyaretten mutluluk duyan Dernek Başkanı Halil Taşçı Başkan Tugay'ı “Evinize hoş geldiniz. Sizinle onur ve gurur duyuyoruz” diye karşıladı
Yayınlanma :
08.04.2024 16:14
Güncelleme :
08.04.2024 16:14


Sizinle onur duyuyoruz
Başkan Tugay'ın babası Cemal Tugay'ın da Kıbrıs Gazisi olduğunu hatırlatan Halil Taşçı, “Sizinle onur ve gurur duyuyoruz. Siz, bizim bir parçamızsınız. İzmir halkı sizi bağrına bastı. Sizin, İzmir'i hak ettiği yere taşıyacağınıza inanıyoruz. Çalışkanlığınız, dürüstlüğünüz her şeyin üzerinde. Sizden çok memnunuz. Bayram günü bize sürpriz yaptınız, teşekkür ediyoruz. Evinize hoş geldiniz. Çalışmalarınızda bize bir sorumluluk düşerse elimizden geleni yapmaya hazırız” dedi.
“Benim için özel ve değerlisiniz”
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay da gazilerin ve gazi yakınlarının kendisi için çok önemli olduğunu belirtti. Başkan Tugay, “Burada olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Benim için her zaman özel ve değerlisiniz. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevim boyunca sizlere ve şehrimizde yaşayan yurttaşlarımıza hizmet etmek benim için onurdur. Her zaman yanınızdayım. Güzel çalışmalar yapacağımıza inanıyorum. Ülkemizin iyi yönetimlere, iyi yöneticilere ihtiyacı var. Biz de güzel işler yapmak için çalışıyoruz” dedi.
“Annen baban ne iyi etti de seni doğurdu”
Halil Taşçı'nın eşi Fatma Taşçı da Tugay'ın ziyaretinden dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek, “İlk defa bir başkan derneğimizi ziyaret etti. Çok mutlu oldum. Yolunuz açık olsun. Annen, baban ne iyi etti de seni doğurdu” diye konuştu. Başkan Tugay, konuşmaların ardından gaziler ve gazi yakınlarının bayramını kutladı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: