Başkanlardan yeni yıl için umut dolu mesajlar

Başkanlardan yeni yıl için umut dolu mesajlar

Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, yayınladıkları mesajlarda 2023 için umutları tazelediler

Başkanlardan yeni yıl için umut dolu mesajlar

Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, yayınladıkları mesajlarda 2023 için umutları tazelediler

Başkanlardan yeni yıl için umut dolu mesajlar
31 Aralık 2022 - 11:26

Tüm dünya 2023 yılına girmeye hazırlanırken, herkes yeni yıldan güzel beklentiler içinde. Belediye başkanları da önce kendi çalışma arkadaşlarının yeni yıllarını kutladılar, sonra da hislere tercüman olan mesajlar yayınladılar.
 
İduğ çalışma arkadaşlarıyla pasta kesti
Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, 2022‘nin son mesai gününde yardımcıları ve müdürlerle yeni yıl pastası kesti. Müdürlükleri ziyaret ederek çalışanların yeni yıl dileklerini dinleyen Başkan İduğ, 2023’ün ekonomik açıdan zor bir yıl olmasının beklendiğini belirterek, “2023’te sağlık, huzur ve mutluluk yanında mutlaka bereket de dilemek gerekiyor” dedi.
  
Bornova Belediyesi’nin yatırımdaki başarısının ekip çalışmasına bağlı olduğunu belirten Başkan İduğ, “Göreve gelir gelmez ilk işlerimizden biri toplu iş sözleşmesini imzalayarak iş barışını sağlamak olmuştu. O günden bu yana ekibimizle uyum içinde çalışıyoruz.  Bu başarılı ekiple 2023 yılına girmenin mutluluğunu yaşıyorum. Çalışkan ve üretken bir ekiple 2023 yılında da yeni yatırımlarımızı hayata geçirmeye devam edeceğiz” dedi.
 
İduğ, müdürlükleri gezip personelin yeni yıl dileklerini alırken, her çalışanın Bornova Belediyesi’nin verdiği hizmetler ve yaptığı yatırımları yakından takip etmesi ve yeni önerilerle kendisine gelmesinden duyduğu mutluluğu dile getirdi. Personelin dileklerine ekleme yapan Başkan İduğ, “2023’ün zor geçmesi bekleniyor. Ortak dilek olarak sağlık, mutluluk ve huzurun yanına bu yıl mutlaka bereketi de eklememiz gerekiyor” diye konuştu.
 
Bornova’da ‘Yılbaşı Hediyelik Eşya Günleri’ yapıldı
Bornova Belediyesi tarafından Büyükpark’ta bulunan belediye binası önünde Yılbaşı Hediyelik Eşya Günleri düzenlendi. Bornova Kadın Girişimi ve İşletme Kooperatifi üyesi kadınların el emeği ürünlerini sattığı organizasyonda stantları gezen Başkan Dr. Mustafa İduğ, kadınlarla sohbet ederek ürünler hakkında bilgi aldı.  Ailesi için yeni yıl hediyelerini de alan Başkan İduğ, her yıl düzenlenen etkinliğin Bornovalılardan yoğun ilgi gördüğünü söyledi.
 
Ayvalık Belediye Başkanı Ergin: Ayvalık kadar güzel bir yıl olsun
Her şeyden önce sağlıklı bir yaşam dilediğini söyleyen Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, ‘2023’ün huzurlu, mutluluk ve umut dolu bir yıl olması en büyük arzumuz. Gün geçtikçe artan hayat pahalılığı özellikle kısıtlı bütçelerle yaşayan insanlarımızı çok etkiliyor. İnsanlarımız ay sonunu getirmekte zorlanıyor. Biz de belediye ve çalışanlarımızla bu süreçten etkilendik. Birlikteliğimiz, yüksek enerjimiz ve motivasyonumuzla bu sıkıntıların üstesinden geldik. 2023’ün bu zorlukların yaşanmadığı bir yıl olmasını gönülden temenni ediyorum. Geçtiğimiz yıl Belediye olarak yeni projeleri, yeni çalışmaları, halkımız için yepyeni hizmetleri hayata geçirdik. 2023 yılında da yeni projelere yelken açtık. Büyük umutlarla ve sevinçle 2023 yılını karşılıyoruz. Yeni yılın, başta ülkemiz olmak üzere, tüm dünyaya sevgi, umut ve barış getirmesini diliyorum. 2023 “Ayvalık kadar güzel” bir yıl olsun’ dedi.
 
‘Siz Güzelbahçe’de umutsunuz’
Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, çalışanların yeni yılını kutladı. Güzelbahçe Belediyesi Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen yılbaşı kutlamasına CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Çağlayan Bilgen, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, Belediye Meclis üyeleri, işçi ve memur sendikalarının başkanları ile belediye çalışanları katıldı. 
 
İşçilerin yeni yılını kutlayan Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, “Tüm hedeflerimize ulaştığımız 2022 sayfasını kapatıp, yeni hedeflere doğru 2023 yılına yeni bir sayfa açıyoruz. Sizlerle 13 yıldır bu sayfayı açıyorum. Büyük bir gurur ve mutluluk benim için.  2022’de ulaştığımız hedeflerimiz için sizlere Güzelbahçe halkı adına teşekkür ediyorum. Aldığımız kararların tamamına yakınını oy birliğiyle alıyoruz. Bu vesileyle siyasi olarak rekabeti ve nezaketi birlikte gayet iyi başardığımız tüm meclis üyelerimiz büyük bir alkışı hak ediyor. İşçilerin işinden olduğu dönemden geçerken biz işçi alımı yaptık. Parti ayrımı gözetmeden her partiye kendini yakın hisseden işçiye sen bizim gibi düşünmüyorsun demeden adalet anlayışıyla işe aldık. Ailemizi memnuniyet içinde genişlettik. Emekçi ekibimizden içimizden CHP İlçe Başkanımız oldu. Görevini layıkıyla özveriyle yerine getiriyor. Şimdi de yine içimizden CHP İlçe Gençlik Kolları’ndan başlayıp dört dönem CHP İzmir İl Başkanlığı’nın çeşitli görevlerinde yer alıp 12 yıl sonra milletvekili aday adaylığı için anlamlı bir yola çıkan bir yol arkadaşımız daha var. Bu Güzelbahçe Belediyesi için bir şereftir. Önümüzdeki yıl iktidardaki partinin belediye başkanı olmak istiyorum. Liderimize önderimize güvenimiz tamdır. 1999’dan bugüne kadar devam eden Cumhuriyet Halk Partisi iktidarının Güzelbahçe’de devam etmesini dilerim. Güzelbahçe’de en kaliteli hizmeti vermeye çalışıyoruz. Siz Güzelbahçeliler için kentimiz için bir umutsunuz’ diye konuştu.
 
Konuşmaların ardından işçilerle birlikte yeni yıl pastasını kesen Başkan İnce, tüm işçi ve emekçilerle tek tek görüşerek yeni yıllarını kutladı.
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
“İhtiyaç kredilerinin yerini kredi kartları aldı”
“İhtiyaç kredilerinin yerini kredi kartları aldı”
‘Yazmaktan ve çizmekten asla vazgeçmeyin’
‘Yazmaktan ve çizmekten asla vazgeçmeyin’