Batur’a ilk ziyaret Esnaf Odası’ndan
Yayınlanma :
11.04.2019 12:43
Güncelleme :
11.04.2019 12:43


HERŞEY İÇİN TEŞEKKÜRLER
Yeni görevi için Başkan Batur’a hayırlı olsun dileklerinde bulunan Mutlu, dört dönem Narlıdere Belediye Başkanlığı’nda olduğu gibi Konak’ta da esnaf teşkilatına verilen desteğin devam edeceğine yürekten inandıklarını söyledi. Mutlu, “Narlıdere’deki çalışmalarınız için size teşkilatım adına teşekkür ediyorum. Bugüne kadar yaptığınız çalışmalarla bize her konuda kolaylık sağladınız. Bu iş birliğinin Konak’ta da artarak devam edeceğinden hiçbir endişemiz yok. Katkı koyduğunuz, koyacağınız her şey için şimdiden teşekkür ediyorum. Ben ve tüm teşkilatımız sizinle birlikte çalışmaya hazırız” diye konuştu.
HIZLI ÇÖZÜM
Konak Belediye Başkanı Abdül Batur da Esnaf Odaları Başkanı Zekeriya Mutlu’yla geçmişten gelen iyi bir dostluklarının olduğuna vurgu yaparak, “Esnaf teşkilatımızın sıkıntılarını, sorunlarına her zaman omuz omuza vererek çözdük. Narlıdere’de birçok konuda birlikte çalıştık. Bundan sonra da tüm odalarımızla, esnaflarımızla bırakanda onların sorunlarını daha hızlı çözen bir anlayışı göreceksiniz” dedi.
BİRLİKTE GÜZEL İŞLER YAPACAĞIZ
Konak’ın İzmir’in en fazla ruhsatlı esnafa sahip ilçesi olduğunu dile getiren Batur, esnafın toplumun dinamosu olduğunu söyledi. Esnaf ayakta kaldığı sürece ekonomi sıkıntıların da ortadan kalkacağını belirten Batur, “Yerel yönetim olarak her zaman esnaflarımızın yanında olacağız. Meclis üyesi arkadaşlarımız da her zaman esnaf teşkilatıyla bizim aramızda bir aracı görevi görecektir” diye konuştu. Keyifli geçen görüşmede esnaf teşkilatı üyelerine her zaman yanlarında olacağı mesajını veren Başkan Batur, “Sizlere bir telefon kadar yakınım. Konak’ta güzel işler yapacağız. Onun için buradayız. Sizlerin sevgi ve saygılarına layık olmak için çalışacağız. Kapımızda gönlümüz de her zaman açık” dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: