Bayraklı’da 450 haneye yakacak desteği
Kış mevsimine girerken, Bayraklı Belediyesi, dar gelirli ailelere yönelik desteklerine devam ediyor. Bayraklı ilçe sınırları içinde bulunan ihtiyaç sahibi 450 aileye odun ve kömür yardımı yapılmaya başlanıyor. Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Sosyal yardımlaşma ve dayanışmamızı büyütmeye devam edeceğiz” dedi.
Yayınlanma :
10.11.2022 11:05
Güncelleme :
10.11.2022 11:05


Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal “Biz büyük bir aileyiz ve her zaman ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanındayız. Ülkemizin içinde bulunduğu zorlu ekonomik şartlar özellikle dar gelirli ailelerimizi daha fazla etkiliyor. Bunun bilincinde olarak ailelerimize elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz. Sosyal yardımlaşma ve dayanışmamızı büyüterek Bayraklı’daki her aileye dokunmaya ve yanlarında olmaya devam ediyoruz. Odun- kömür desteğimiz ile bir nebze de olsa kışı rahat geçirmelerini sağlayacağız” dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: