Buca renklerin festivaline hazırlanıyor
Buca hafta sonunda renklerin resitaline tanıklık etmeye hazırlanıyor. Buca Belediyesi’nin, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenleyeceği festivalde, 4 renkte 150 kilo boya aynı anda havaya atılacak. Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, 17 Mayıs’ta Buca Gölet Tesisleri’nde gerçekleştirilecek festivale katılacak olanlara, beyaz tişörtleriyle gelmeleri çağrısında bulundu.
Yayınlanma :
14.05.2015 11:59
Güncelleme :
14.05.2015 12:00


BU FESTİVALDE HERŞEY VAR
17 Mayıs Pazar günü saat: 13.00’te başlayacak festival, akşam saatlerine kadar sürecek. Renklerin resitali olarak bilinen ‘boya savaşı’ ile renklenecek Gençlik Festivali’nde, rodeo yarışması ise festival coşkusuna heyecan katacak. Radyo Romantik Türk DJ Nostalji Parti ile Positive Live konserinde de renklerin enerjisi danslara yansıyacak. Festivalde, paint ball ile spor ve eğlenceyi aynı anda yaşayacak olan gençler, adrenalin hücumunun doruğu olarak bilenen bungee jumping ile de cesaretlerinin sınırlarını zorlayacak.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: