"Büyük bir dayanışma ile çalışıyoruz"
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Veysel Şahin seçim çalışmalarını değerlendirdi. Şahin yaptığı açıklmada, “Cumhur İttifakı İzmir’e mührünü vurmuş, İzmir’in geleceğini planlamış, bu yolda tüm hazırlıklarını yapmış ve göreve başlamak için hemşehrilerimizin takdirini bekliyor “dedi.
Yayınlanma :
28.03.2019 12:08
Güncelleme :
28.03.2019 12:08


Cumhur İttifakı Dip Dalgasıyla Geliyor
Cumhur İttifakı’nın bütün Türkiye’de olduğu gibi İzmir’de de oy patlaması yaşayacağını söyleyen MHP İl Başkanı Şahin, “daha önce defalarca çok iddialı olduğumuzu söylemiştim. Zaman geçtikçe bu iddiam daha da pekişti. İzmirliler büyük bir değişim ve dönüşüm isteği içerisinde, biz buna dip dalgası diyoruz. İzmir İlgisizlikten, hizmet alamamaktan ve geri kalmışlıktan bıkmış durumda. Bir ilçeden bir ilçe giderken ulaşım zorluğu çeken, çöp, toplu taşım, otopark ve yeşilalan problemlerini yaşayan bir İzmir var ortada. Ama o İzmir artık Cumhur İttifakı’nın sunacağı hizmetleri bekliyor, o hizmetlere kavuşmak için gün sayıyor.”
Ceket Devri Bitti
CHP’nin İzmir’e karşı takındığı tavrı da eleştiren İl Başkanı Şahin, “İzmir’de ceketimizi koysak seçimi kazanırız, anlayışıyla hareket eden CHP’nin kendi adaylarını ceket gibi görmesi büyük bir garabet ve saygısızlıktır. Ne yani Tunç Soyer Ceket mi, Abdül Batur, Mustafa İduğ ceket mi? Adaylara bu bakış açısıyla yaklaşmak ne kadar doğru? Gerçi Buca’da yapılanlar ortada, siyasi ilkesizlikleri ve insanları hiçe saydıkları ispatlandı. Çok kötü bir anlayış bu. İzmir bunu görüyor ve saygısızlığın farkında. Hemşehrilerimiz hem hizmet alamıyor hem de saygısızlık görüyor. Bu devir artık bitti.” Diye konuştu.
Açıklamasında İzmir’deki Ülkücülere de teşekkür eden, MHP İzmir İl Başkanı Şahin, “Teşkilat mensuplarımızın hepsi Liderimizin emrinden milim sapmadan Cumhur İttifakının özüne uygun ve Türk Milletinin beka mücadele eden dava adamları olduğunu bir kez daha ispatladı. Türkiye Türk Milliyetçilerinin omuzlarında yükseliyor. Tarih bunun şahidi. Bu seçimlerde yeniden ispatı oldu. Hem AK Parti teşkilatları ile büyük bir uyum sergiledik hem de çok güçlü bir kampanya yürütüyoruz. Sandıklarda son oy sayılıncaya. Tutanaklar elimize geçinceye kadar azim ve kararlılığımız; ahenk ve dayanışmamız devam edecek. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Şimdiden tüm teşkilatlarımı kutluyorum”
Cumhur İttifakı Büyük Bir Mutabakattır
“Liderimizin banisi olduğu bu ittifak inanıyorum ki millet hayatımızda büyük bir güç merkezi olmuştur. Bekamızı tehdit eden zillet odaklarının da korkusu olmuştur. Önümüzdeki günler bu gücün fiile dönüşerek Türk Milletine ve devletine hizmete dönüşeceğini herkes görecektir. Cumhur İttifakı büyük bir mutabakattır.” diyerek sözlerini tamamlayan MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin seçim çalışmaları dolayısıyla İzmir’in yarımada bölgesine hareket etti.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: