“Çözülmedik sorun bırakmayacağız”
İlçesinin geleceğini halkıyla birlikte planlayacağını vurgulayan Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı Nazmi Yılmaz Gaziemir’in bütününü ilgilendiren imar planında yeni ihtiyaçlara yönelik düzenlemeler yapılarak kentsel dönüşüm ve imar sorunlarının ortadan kaldırılacağını söyledi.
Yayınlanma :
19.03.2019 11:11
Güncelleme :
19.03.2019 11:11


PLANLAMA ÇAĞDAŞ KENTLEŞMENİN TEMELİDİR
Yerel yönetimlerin gerçekleştirecekleri planlamalarla kente yön vermesi gerektiğini belirten Cumhur İttifakı Gaziemir Belediye Başkan adayı Nazmi Yılmaz, “İmar planları zaman içerisinde çağın gereksinimlerine ve kentin ihtiyaçlarına göre revize edilmelidir. Özellikle üst ölçekli planlar elverdiği ölçüde Gaziemir’in daha yaşanılabilir bir kent ve cazibe merkezi olabilmesine olanak tanımalıdır. 10,20 ve 50 yıllık zaman dilimlerine göre revizyon plan önerileri hazırlayacağız. Halkımızla üzerinde istişare yaparak bunun kararını birlikte alacağız. Vatandaş eğlence alanını da dinlence alanını da iş merkezlerinin neresi olacağını da bilecek. Emlakbank Konutları bölgesinden başlayarak zamanla tüm ilçemize yayılacak bisiklet yolları tasarlayacağız” şeklinde konuştu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: