DİKİLİ’DEN AYDINLIK BİR TÜRKİYE İÇİN MİLLETÇE ALKIŞLIYORUZ
CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili adayı Hüseyin Sezer Dikili’de Atatürk Meydanı’nda coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı. Sezer, Milletçe Alkışlıyoruz eylemlerinin İzmir’in her köşesinde halkla el ele 13 yıllık zulme karşı coşkuyla devam ettireceklerini vurguladı.
Yayınlanma :
23.04.2015 12:56
Güncelleme :
23.04.2015 12:56


Aydınlık bir Türkiye için halkla beraber alkış tutan Sezer: “Sorumluluklarımızın farkındayız, halkın vekili olmak için bu yola çıktık. İktidarımızın ilk yılında ülkemizin üzerindeki kara bulutları temizleyeceğiz, bizimle herkesin yüzü gülecek. Türkiye’yi Dikili gibi, İzmir gibi yapacak, ülkemizin haramzadelerden, karanlıklardan kurtulmasını sağlayacağız. Yoksulluğu, yolsuzluğu ve ülkemizin en büyük sorunlarından olan işsizliği sona erdireceğiz ” dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: