Geleneksel etkinliğe destek veren Foça Belediyesi, İlçe Halk Kütüphanesi ve kitap kulübü üyelerine teşekkür eden Foça Kitap Kulubü Başkanı Ayla Karatekin, kitap şenliğinin daha uzun yıllar sürmesi dileğinde bulundu.
Kitap şenliği kapsamında Foça’da yaşayan yazarlar Müjdat Mersin, Reşit Çağın, Sevhan Beğendi, Yayla Boztaş ve Cevat Yıldırım da kitaplarını imzaladı.
Ücretsiz binlerce kitap için teşekkürler
Geleneksel kitap şenliğinin çocukları kitap okumaya özendirici, örnek bir çalışma olduğuna değinen Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, Kitap Kulübü Başkanı Ayla Karatekin’e teşekkür plaketi sundu.
Foça Kitap Şenliği 10 yaşında
Foça Kitap Kulübünün 10. kez düzenlediği geleneksel kitap şenliğinde 5 bin kitap ücretsiz dağıtıldı. 10 yılda yaklaşık 50 bin kitabın ücretsiz olarak kitapseverlere dağıtıldığı belirtildi.
Yayınlanma :
26.06.2022 11:11
Güncelleme :
26.06.2022 11:11


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: