Gala'da Çıplak Semazen Şoku!
Geçtiğimiz günlerde İzmir Büyükşehir Belediyesi “Dünya Belediyeler Birliği Kültür Zirvesi” için bir gala yemeği düzenledi. Düzenlenen gala gecesinde bazı görüntüler tartışma konusu olmuştu. İnternet'e düşen o videolarda yarı çıplak bir semazenin ney ve oyun havasında dans etmesi izleyenleri şaşırttı. AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, bu görüntüler karşısında isyan etti.
Yayınlanma :
15.09.2021 14:33
Güncelleme :
15.09.2021 14:33


İzmir Büyükşehir Belediyesi Dünya Belediyeler Birliği (UCLG) Kültür Zirvesi için düzenlenen gala yemeğine basın mensupları alınmamıştı. Dünya Belediyeler Birliği Kültür Zirvesi'nin 10 Eylülde gerçekleşen gala yemeğine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Avrupa Birliği Büyükelçisi Nikolaus Meyer Landrut ve 65 ülkenin delegasyon üyeleri ve CHP'nin önemli isimleri yer almaktaydı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: