Gecesi ayrı güzel..
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Karataş’tan Üçkuyular’a kadar uzanan kıyı şeridinde ayrı temalarda tasarlayıp hayata geçirdiği 5 ahşap iskele, geceleri de ayrı bir seyir keyfi sunuyor. Karataş’ta Begonvil ve Günbatımı, Göztepe’de Yelkenli ve Kayıklı, Üçkuyular’da ise Rüzgarlı temasında kentsel mobilyaları ile birlikte tasarlanan iskeleler, güneş enerjisiyle çalışan led ampullerle aydınlatılıyor.
Yayınlanma :
02.12.2015 09:26
Güncelleme :
02.12.2015 09:26


Farklı ve keyifli bir dinlenme olanağı sunan ve kısa sürede İzmirlilerin gözdesi haline gelen iskeleler, gece saatlerinde fotoğraf meraklılarının vazgeçilmez noktalarından biri haline geliyor. Büyükşehir Belediyesi’nin yeniden canlandırdığı, kent belleğinde yer etmiş nostaljik ahşap iskeleler, özellikle körfezin sularına yansıyan yakamozla buluştuğu gecelerde görsel bir ziyafet sunuyor.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: