Güzelbahçe Belediyesi’nden Zafer Korteji ve...

Güzelbahçe Belediyesi’nden Zafer Korteji ve Konser

30 Ağustos Zaferi’nin 101. yıl dönümü, Güzelbahçe’de ‘Zafer Korteji ve Konseriyle’ büyük bir coşkuyla kutlandı

Güzelbahçe Belediyesi’nden Zafer Korteji ve Konser

30 Ağustos Zaferi’nin 101. yıl dönümü, Güzelbahçe’de ‘Zafer Korteji ve Konseriyle’ büyük bir coşkuyla kutlandı

Güzelbahçe Belediyesi’nden Zafer Korteji ve Konser
31 Ağustos 2023 - 09:56

30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle gündüz çelenk programı yapıldı. Akşam zafer yürüyüşü ardından konser düzenledndi. Korteje Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce ve eşi Nilüfer İnce, CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Devrim Seyrek, ilçe yöneticileri, meclis üyeleri ve Güzelbahçeli vatandaşlar
katıldı. Tabaaoğlu parkından başlayan yürüyüşe vatandaşlar ellerinde bayrak ve meşaleyle Zafer Bayramını kutladı. İzmir Marşı’nı hep bir ağızdan söyleyen kalabalık, Güzelbahçe Atatürk Kültür Merkezi önünde yürüyüşü tamamladı. Güzelbahçe Belediyesi Türk Müziği Korosu unutulmaz bir gece yaşattı.

‘Emperyalizme karşı büyük bir mücadeledir’
Bugün, milletimizin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin en önemli dönüm noktalarından biri olduğunu söyleyen Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, “30 Ağustos Zafer Bayramı'nı coşku ve gurur içinde kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu özel gün, Türk milletinin azim ve kararlılıkla verdiği mücadelenin zaferle taçlandığı, tarih sayfalarımıza altın harflerle yazılan bir destanın adıdır. 30 Ağustos 1922'de, Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk önderliğindeki kahraman ordumuz, emperyalist güçlere karşı gösterdiği büyük irade ve cesaretle, vatanımızın bağımsızlığını ve onurunu korumak adına tarihin akışını değiştirdi. Bu büyük zafer, milletimizin birlik ve beraberliğinin en güzel örneğini oluştururken, ulusal egemenliğimize olan inancımızı da perçinledi. Bugün, o kahraman ordunun mirasçıları olarak, aynı ruhla ve inançla ülkemizin kalkınması, refahı ve birlikte daha güçlü yarınlar inşa etme gayreti içindeyiz. Ülkemizi kalkındırmak, demokrasimizi güçlendirmek ve ulusal birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. 30 Ağustos Zafer Bayramı, sadece tarihi bir zaferin kutlaması değil, aynı zamanda milli birliğimize, kardeşliğimize ve vatan sevgimize vurgu yapma fırsatıdır. Bu vesileyle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize sağlık ve mutluluklar diliyoruz. Bu anlamlıb  günde, birlik ve beraberliğimizi daha da perçinleyerek, ülkemizi her alanda daha yükseklere taşımak için bir araya gelme vurgusu yapmak istiyorum. Milletimizin gösterdiği azim ve fedakarlıkla, geleceğe daha umutla bakıyoruz.

30 Ağustos Zafer Bayramı'nı en içten duygularımla kutlar, tüm vatandaşlarımıza sevgi ve saygılarımı
sunarım” diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
“İhtiyaç kredilerinin yerini kredi kartları aldı”
“İhtiyaç kredilerinin yerini kredi kartları aldı”
‘Yazmaktan ve çizmekten asla vazgeçmeyin’
‘Yazmaktan ve çizmekten asla vazgeçmeyin’