Hasan Türkmen'in adına Kuran Kursu
Geçtiğimiz yıl elim bir trafik kazasında kaybettiğimiz Kemalpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Türkmen’in oğlu Merhum Hasan Türkmen anısına yaptırılan Kuran Kursunun temel atma töreni bugün gerçekleştirildi.
Yayınlanma :
09.11.2019 09:57
Güncelleme :
09.11.2019 09:57


Kemalpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Türkmen, geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden oğlu Hasan Türkmen’in adını yaşatacak olan Kuran Kursunun çocuklarımız için bir ilim ve irfan yuvası olacağını söyledi. Türkmen ayrıca, temel atma törenine katılan eş dost ve akrabalarımıza da yürekten teşekkür ediyorum. Dedi.
Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı’da, “genç yaşta hayatını kaybeden Hasan Türkmen’e Allahtan rahmet diliyorum. Bu kuran kursu ile Hasan Türkmen adı ömür boyu yaşayacak. Hayırlı olsun diliyorum” dedi.
Kurban kesimi ve duaların ardından, Kuran Kursunun temeli Mehmet Türkmen ve Rıdvan Karakayalı tarafından atıldı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: