“Hizmet vermeye devam edeceğiz”
Millet İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer, Seferihisar Belediyesi personeliyle bir araya gelerek Seferihisar’ın büyük bir aile olduğunu ifade etti.
Yayınlanma :
13.03.2019 13:05
Güncelleme :
13.03.2019 13:05


10 yıldır Seferihisar Belediye Başkanlığı görevini yürüten Tunç Soyer’in, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı Adaylığı, Seferihisar Belediyesi personeli tarafından sevinçle karşılanmakla beraber ayrılık burukluğu da yaşanmıştı. Başkan Adayı Tunç Soyer ise bunun veda anlamına gelmediğini vurguladı. Seferihisar için CHP'nin Seferihisar Belediye Başkan Adayı İsmail Yetişkin’le omuz omuza çalışacaklarını söyleyen Soyer, “Birlikte çok şey başardık. Seferihisar için yine hep beraber çalışmayı sürdüreceğiz. Biz çok büyük bir aileyiz” dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: