İFK TÜBİTAK’TA BAŞARILARINA DEVAM EDİYOR
TÜBİTAK’ın 2.aşama sınavları sonucunda Doğanata Eğitim Kurumları İzmir Fatih Koleji öğrencileri tarih yazdı.
Yayınlanma :
13.01.2016 11:42
Güncelleme :
13.01.2016 11:42


Aşama sınavları sonunda matematik Branşında Eray Ünsal Atay ve Onat Vuran, Biyoloji Branşında ise Atakan Durbaş, “ Kış Okulu” kampına davet edildiler ve madalya almayı garantilediler.
Öğrenciler 29 Ocak- 13 Şubat 2016 tarihleri arasında Antalya’daki yapılacak olan kış okulu kampına katılacaklar. 30 Ocak 2016 Cumartesi günü de ödül töreninde yer alacaklar.
TÜBİTAK da yıllardır gerek proje gerekse bilim olimpiyatları yarışmalarında bölgesel ve ulusal sayısız başarılar elde eden İzmir Fatihli öğrenciler her defasında çıtayı yükseltiyor. Eray, Onat ve Atakan’ın matematik ve biyoloji dalında gösterdiği başarı İzmir’in de başarısını arttırıyor. İzmir Fatihli öğrencilerin 2. Aşama sınavlarını da geçerek elde ettiği başarı da okul tarihindeki ilklerden.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: