İGC Basın Danışmanları Komisyonu Toplandı
İzmir Gazeteciler Cemiyeti bünyesinde oluşturulan Basın Danışmanları Komisyonu ilk toplantısını yaptı.
Yayınlanma :
05.02.2022 13:56
Güncelleme :
05.02.2022 13:56


Komisyonun ilk toplantısında katılımcılar görevlerini yaparken karşılaştıkları sorunlar hakkında detaylı bilgiler verdi.
İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Dilek Gappi, gazetecilik mesleğinin zorlu koşullardan geçtiğini, ayrıca basın danışmanlığı görevi yapan temelde gazeteci kökenli meslektaşlarının da pek çok sıkıntıyla karşı karşıya kaldığını belirtti.
Basın danışmanlarının özlük, ekonomik ve demokratik haklarını korumak için çalışmalar başlatacaklarına dikkat çeken Gappi, “Gazetecilik mesleğini ifa edenlerin önemli bir bölümü günümüzde basın danışmanlığı görevini yürütüyor. Arkdaşlarımızın yaşadıkları zorlukların farkında ve daima yanlarındayız. Çalışmalarımızın diğer Gazeteciler Cemiyetleri’ne de örnek olacağına inanıyoruz” diye konuştu.
Gerçekleştirilen ilk toplantıda, sorunların çözümü için oluşturulacak yol haritası hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: