İl Gençlik Kolları Başkanı’nın adaylık istifası
CHP İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Soydan’ın istifa etmesinin ardından parti genel merkezi tarafından 9 ay önce gençlik kolları il başkanlığına atanan Sinan Sarıküse görevi bırakma kararı aldı. Genel seçim öncesinde milletvekili aday adayı olan Sarıküse, istifasını sundu.
Yayınlanma :
28.02.2015 14:54
Güncelleme :
28.02.2015 14:54


Partinin, gençlik ve kadın kollarında bulunanlar için “eşit şartlarda yarış olsun” diyerek aldığı istifa zorunluluğu kararının ardından bugün işlem tamamlandı. İzmir’de seçim öncesinde Kadın Kolları İl Başkanı Özgün Utku’nun ardından Gençlik Kolları Başkanlığı da boşalmış oldu.
ÖNSEÇİM İSTİYORUM
İstifa kararı ile ilgili konuşan Sarıküse, yarın resmi dilekçesini vereceğini söyledi. Sarıküse, “Arkadaşlarımın talepleri vardı. Gençliğin önünü açabileceğimizi düşünüyorum. Hata yapma lüksümüz de zaten yok. Önseçime girmek istiyorum. İkinci bölgeden yarışa gireceğim. Beydağ’da doğup büyüdüm. Küçük Menderes’in çocuğuyum. Yıllardır da Bornova’da yaşıyorum. Bunların avantaj olduğunu düşünüyorum” dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: