İzmir MHP ile daha güçlü
Yayınlanma :
23.06.2015 13:38
Güncelleme :
23.06.2015 13:38


Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanı Necat Karataş bugün açılacak TBMM’nde yer bulan dört milletvekilini ve partisini değerlendirdi. Karataş yaptığı değerlendirmede; “İzmir TBMM’de şimdi daha güçlü temsil edilecek. MHP’nin dört milletvekiliyle temsil ettiği bir İzmir istediğini daha kolay alacak. TBMM’deki İzmir sesi daha gür çıkacak” dedi.
TBMM’nin bugün gerçekleştirilecek yeni dönem açılışı ile ilgili dilek ve temennilerini İzmirlilerle paylaşan MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş yaptığı değerlendirmesinde şu görüşlere yer verdi. “Biz adaylarımızı belirlerken halkımıza saygı gösterdik. İlkeli tercihler yaptık. İzmir’e katkı sağlayan İzmirlilerle birlikte olanlardan oluşan iki bölgeli aday kadrolarımız bu yüzden önemli kişilerden oluşuyor. İzmir TBMM’de şimdi daha güçlü. Daha verimli çalışmaların altına imza atacak, İzmir’i her yönden güçlü hale getireceğiz.
Milletvekillerimiz Gururumuzdur
Seçilen dört milletvekilimizde İzmir’e mal olmuş değerli insanlar. Türk Milletinin emrinde liderimiz Devlet Bahçeli Beyefendinin gösterdiği hedefte buluşan idealist Türk Milliyetçileri. Başta Sayın Oktay Vural ve Sayın Ahmet Kenan Tanrıkulu İzmir’e ve Türkiye’ye hizmetleriyle ön plana çıkmış isimler. METRO-İZBAN gibi her türlü hizmeti şehrimize kazandırmada imzası ve emeği olan siyasetçilerdir. Bu önemli hizmetlerini hala sürdürüyorlar. Yeni Milletvekillerimiz Sayın Aslan Savaşan ve Sayın Murat Koç ise bugüne kadar İzmir’e farklı alanlarda hizmet veren iki hemşerimiz. İş dünyası ve sağlık alanında temayüz etmiş değerli kişilikler. Onlarında hizmetleri gururumuz olacak. İnanıyorum ki İzmir bundan sonra partimizi ve dört milletvekilimizi konuşacak.
Milletvekili sayımız artacak
Gönlümüz tüm adaylarımızı TBMM’ye göndermek istiyordu. Ama nasip olmadı. Biz bu yolda azimliyiz inşallah sayımız mecliste artacak. Daha çok çalışacağız. Ben teşkilatım adına yeni dönemin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Herkes emin olsun ki İzmir sevdamız ve İzmir’e hizmet aşkımız dört milletvekilimizle artarak devam edecek”. şeklinde konuştu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: