Uluslararası eğitim sektörünün en prestijli etkinliklerinden ICEF Berlin 2025, bu yıl Türkiye’den
köklü bir kurumun katılımına ev sahipliği yapacak. 2016 yılında kurulan ve 10. yılını kutlayan YELS Danışmanlık, International Agent Training Certification (IATC) sponsorluğunda 2-4 Kasım tarihleri arasında Berlin’de düzenlenecek etkinlikte Türkiye’yi temsil edecek. YELS Danışmanlık’ın kurucusu Fatma İnce, 10. yılı ve ICEF Berlin katılımına ilişkin değerlendirmede bulundu. İnce, “On yıl önce küçük bir ekiple başladığımız bu yolculuk, bugün 10 farklı ülkeyle iş birliği yapan, küresel ölçekte güvenilir bir marka hâline geldi. ICEF Berlin, Türkiye’nin eğitim danışmanlığı vizyonunu dünyaya taşıyacağımız en doğru platform.”
GENİŞ EĞİTİM AĞI
10 yıllık deneyimi boyunca binlerce öğrenciyi dünyanın önde gelen üniversite ve dil okullarıyla buluşturan YELS Danışmanlık, British Council STRC akreditasyonuna sahip bir kurum olarak Avrupa’dan Orta Asya’ya uzanan geniş bir eğitim ağı kurdu. Kurum; Macaristan, İtalya, İspanya, İngiltere, Kanada, Amerika, Dubai, Özbekistan, Rusya ve Ukrayna başta olmak üzere birçok ülkedeki eğitim kurumlarıyla aktif iş birlikleri yürütüyor.
YELS DANIŞMANLIK HAKKINDA
YELS Danışmanlık’ın Kurucusu ve Yöneticisi Fatma İnce, aynı zamanda İngiltere merkezli EduUni adlı B2B eğitim iş birlikleri şirketinin de sahibi. EduUni, uluslararası kurumlar ile ajanslar arasında sürdürülebilir ortaklıklar geliştirmeyi hedefliyor. İnce ayrıca, Estonya’da kurulmakta olan LUMORA markasıyla proje danışmanlığı ve uluslararası ortaklık alanlarında faaliyet göstermeye hazırlanıyor. Bu yapının altında, uluslararası projeler ve kültürel diplomasi odaklı bir sivil toplum derneği de kurulacak. YELS Danışmanlık, 10. yılında güven, etik ve vizyon odaklı büyüme modelini sürdürerek öğrencilerin yalnızca okullara değil, geleceğin küresel fırsatlarına da ulaşmasını hedefliyor.
Yorumlar
Kalan Karakter: