Karabağlar’da “Çanakkale” korteji
Cumhuriyet Halk Partisi Karabağlar İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen “18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferi Yürüyüşü” adına yakışır şekilde görkemli geçti. Yürüyüşe CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel de katıldı.
Yayınlanma :
19.03.2019 11:54
Güncelleme :
19.03.2019 11:54


Evinin balkonlarından destek oldular
Yürüyüş sırasında ellerinde Türk Bayrakları ve meşaleleri taşıyan çok sayıda vatandaşa apartmanlarda oturan pek çok kişi de alkışlarıyla destek odu. Yürüyüşün ardından Uğur Mumcu Parkı’na kurulan sahnede Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel, Konak Belediye Başkan Adayı Abdül Batur, Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Yılmaz ve Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız bir konuşma yaptı.
CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız yaptığı konuşmada, “Cumhuriyet Halk Partisi olarak bize onur verdiniz, güç verdiniz. Hepinize teşekkür ediyorum. Çanakkale Zaferi’miz bağımsızlıktır, vatanseverliktir. Ve elbette Mustafa Kemal’dir. Bu zaferin 104. yılını kutluyorum. Şehitlerimizi de minnet ve rahmetle anıyorum” dedi.
Konak Belediye Başkan Adayı Abdül Batur ise konuşmasına Mustafa Kemal’in askerlerinin karşısında saygıyla eğiliyorum diye başladı Ve “31 Mart akşamı İzmir yine bir tarih yazaca, buna bütün kalbimle inanıyorum. Bizler Mustafa Kemal’in yolunda yaşamaya devam edeceğiz” dedi.
Mustafa Kemal ruhu var
Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ise Kurtuluş Savaşının ilk adımlarının atıldığı Çanakkale Zaferinin 104. Yılında olduğunu belirterek. “O gün orada Mehmetçik bir destan yazdı. Başlarındaki komutan Mustafa Kemal idi. Ölümü emrettiler. Ölüme gittiler. Bu Cumhuriyet o ruhla kuruldu. Onları rahmetle, minnetle şükranla anıyoruz. Bu ülkede beka sorunu asla olmaz. Çünkü bu ülkede Mustafa Kemal ruhu var. Kuva-yi Milliye ruhu var” dedi.
CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Yılmaz da seçimlerde İzmir’in yine tarih yazacağına inandığını söyleyerek, özellikle gençleri bu seçimlerde oy kullanmaya çağırdı.
Yıllardır iki başkanı gururla takip ediyoruz
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ise konuşmasına Ulu Önder Atatürk’ün Çanakkale’de “Size savaşmayı değil, ölmeyi emrediyorum” sözüne uyarak hayatlarını hiçe sayan tüm şehitleri rahmet ve minnetle anmasıyla başladı. Yerel seçimin arifesinde olduklarını hatırlatan Özel, “Adaylarımız burada. İkisi de kendi ilçelerinde çok başarılı. Görevlerine devam etmeleri, daha etkin görevlerde bulunmaları konusunda başta seçmenlerinin, partimizin genel bir kanaatinin oluştuğu 2 değerli yönetici. Yıllardır onları gururla takip ediyor ve izliyoruz. Onlar havası daha rahat solunan, daha içilebilir suyu olan genciyle yaşlısıyla, çocuğuyla, engellisiyle toplumun her kesimini ayrı ayrı düşünen, kucaklayan bir kent için çalışıyorlar. Karşılarında umudun dilini tüketmiş olanlar var. Çok şey vaat etmişler Hiçbir şey yerine getirilmemiş. Korkunun siyasetini yapanlar var. Söylemle, sloganla İzmir’i etkisi altına alacaklarını sananlara en iyi cevabı sizler vereceksiniz. Muhittin Selvitopu ve Abdül Batur’a verilecek her oy, ‘Keşke Yunan kazansaydı’ diyenlere buradan verilmiş en iyi cevap olacaktır. Sizler de başkanlar kadar çalışıp küskünlükleri kaldırıp, kararsızları ikna edip İzmir’de en büyük rekorları kırdırmaya söz veriyor musunuz?” dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: