Karşıyaka’nın hentbolcuları 2. Lig’te
Yayınlanma :
01.10.2015 12:17
Güncelleme :
01.10.2015 12:17


Hentbol Bölgesel Ligi’nde mücadele eden Karşıyaka Belediyespor’un Hentbol takımı, terfi maçları sonucunda, ilk üç sırada yer alarak 2. Lig’e yükseldi. Hedef gelecek yıl 1. Lig’e yükselmek.
HEDEF 1. LİG
Karşıyaka Belediyespor’un Hentbol Takımı, Eylül ayında İstanbul’da yapılan terfi maçları sonucunda 3 galibiyet ve 1 mağlubiyet alarak grubu 3. sırada bitirerek 2. Lig’e yükseldi. Adını bir üst lige yazdıran Karşıyaka Belediyespor, rotayı 1. Lig olarak belirledi.
“ALTERNATİF SPORA ÖNEM VERİYORUZ”
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Yeni bir takım olmamıza rağmen göstermiş olduğumuz başarı takdire şayan. Popüler sporların yanı sıra, alternatif sporlara da verdiğimiz önem ortada. Bu alanlarda başarılı olmak da bizler için mutluluk verici. Birinci Lig’e çıkmayı hedefliyoruz” dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: