Mahalle toplantıları Balatçık Mahallesi ile devam etti
Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, yeni normalleşme süreci ile birlikte tekrar başladığı mahalle toplantıları turunda Balatçık Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.
Yayınlanma :
28.07.2021 16:15
Güncelleme :
28.07.2021 16:15


Anahtarlık, top ve şapka hediyesi
Başkan Gümrükçü, toplantının düzenlendiği meydanda kendisini büyük bir coşkuyla karşılayan çocuklara top hediye etti. Çocukların sevgi gösterisini karşılıksız bırakmayan Başkan Gümrükçü, bol bol hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi. Toplantı alanında kurulan standa HES kodlarıyla gelen mahalle sakinlerine ise pratik olarak kullanabilecekleri HES kodlu anahtarlık ve sıcaktan korunmaları amacıyla şapka hediye edildi.
Başkan Gümrükçü: “Okul ve pazar yeri tamam”
Sözlerine pazar yeri ve okul müjdesini vererek başlayan Başkan Gümrükçü, “Balatçık Mahallemiz için pazar yeri ihalesini yaptık. En geç 3 aya kadar bitecek. Okul yapma yetkisinin Milli Eğitime ait olmasından dolayı, okul yeri olan arsamızı meclisimizde karar alarak haftaya Milli Eğitime devredeceğiz. Önümüzdeki yıl inşaatına başlanacak. Sinek ve haşere ilaçlama çalışmalarımızı sizlerin de fark ettiği üzere kararlılıkla sürdürüyoruz. Yeni aldığımız çevre dostu çöp konteynerlerini eskileriyle değiştireceğiz. Büyükşehir Belediyemiz, mazgal ihtiyacı için ihaleyi yaptı iki ay içerisinde inşaata başlayacak. Doğalgaz konusu, bizim yetki alanımızda olmamasına rağmen yetkili firmayla görüşüp talep edilen yerlerde altyapı çalışmalarının bir an önce başlaması için elimizden geleni yapacağız” dedi.
“İmar sorununu da çözeceğiz”
Balatçık Mahallesi’nin potansiyelini doğru yönlendirmek ve bölgenin marka değerini yükseltmek adına özellikle imar konusuyla ilgili ciddi çalışmalarının olduğunu ifade eden Başkan Gümrükçü, “Dağ Mahallesi denilen bölgede imar sorunu için riskli alan ilan edilmesi ve kentsel dönüşüm çalışmaları yapılması adına devlete başvuruda bulunduk. Sürecin takibini yapıyoruz. Mahallemizin diğer bölgeleriyle ilgili de imar planı çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sizlerin desteği bizlerin de gayretleriyle yıllardır kronikleşmiş olan imar sorununu çözüp bölgeyi ticaret, turizm ve yerleşim yeri bağlamında kalkındıracağız” sözleriyle konuşmasını tamamladı.
Muhtar Fahrettin Çakıroğlu: “Sorunlarımızı birlikte çözüyoruz”
Mahalle toplantıları ile ihtiyaç ve sorunların çok daha hızlı bir şekilde çözüme kavuşturulduğunun altını çizen Balatçık Mahalle Muhtarı Fahrettin Çakıroğlu, “Mahallemizin ihtiyaçlarını konuşmak için bir araya geldik. Herkes taleplerini ve şikayetlerini dile getirebilecek. Bizlere bu imkanı sağlayan Değerli Belediye Başkanımız Utku Gümrükçü’ye teşekkür ediyorum. Bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de iş birliği içerisinde çalışarak mahallemizin tüm sorunlarını birlikte gidereceğiz” dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: