Müjdat Gezenli Gırgıriye Gaziemir'deydi
Gaziemir Belediyesi’nin düzenlediği etkinlikte sahne alan Sahne Tozu Tiyatrosu oyuncuları, Müjdat Gezen’in yönetmenliğinde sahneledikleri Gırgıriye oyunuyla izleyenleri kahkahaya boğdu
Yayınlanma :
10.01.2024 15:10
Güncelleme :
10.01.2024 15:10


Oyun sonunda Sahne Tozu Tiyatrosu Kurucusu Çağlar İşgören’e anı objesi veren, oyunculara teşekkür eden Belediye Başkanı Halil Arda, “Muhteşem kültürlere sahip muhteşem bir ülkede yaşıyoruz. Bu toplumun en renkli, en neşeli insanları olan romanları, ancak büyük usta Müjdat Gezen bu kadar iyi anlatabilirdi. Ülkemizin çok önemli sanatçılarını Gaziemir’in sahnelerinde ağırladık. İlçemiz bunu hak ediyor. Gaziemir, kültürle, sanatla gelişmeye devam edecek. Çağlar İşgören ve oyuncularımıza teşekkür ediyorum. İyi ki tiyatro yapıyorsunuz” diye konuştu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: