Mustafa Kamalak İzmir’de partisinin iftarına katıldı
Saadet Partisi İzmir İl Teşkilatı, Genel Başkan Prof. Dr. Mustafa Kamalak’ın onur konuğu olduğu iftar yemeğinde bir araya geldi. Geleneksel iftar programı, Buca Kaynaklar Birlik Otel’de gerçekleşti.
Yayınlanma :
28.06.2015 18:56
Güncelleme :
28.06.2015 18:56


Kur’an tilaveti ile başlayan yemeğin ardından partililere hitap eden Prof. Dr. Mustafa Kamalak, Saadet Partisi’nin yer almadığı, Milli Görüş’ün bulunmadığı bir meclisin ülkenin hiçbir temel problemini çözemeyeceğini söyledi. Seçimlerde canla başla çalışan teşkilat mensuplarına teşekkür eden Genel Başkan Kamalak, “Hepimiz farklı bir sonuç bekliyorduk. Ama millet böyle takdir etti. Olanda hayır vardır. Şahsımız adına üzülecek değiliz. Üzüntümüz milletimiz adınadır, İslam âlemi adınadır. Ortadoğu için üzülüyoruz, insanlık için üzülüyoruz. Çünkü Milli Görüş’ün bulunmadığı bir meclis, bu milletin hiçbir temel problemini çözemez. 550 milletvekilini dört partiye değil, tek partiye verseniz, Milli Görüş olmadıktan sonra bu milletin tek bir problemini çözemez." dedi. 13 yıldır ülkeyi bir partinin yönettiğini dile getiren SP Lideri Kamalak, “Bu süre içerisinde ülkenin hangi temel problemi çözüldü? İşsiz sayısı 10 yıl önce mi daha fazla idi, şimdi mi daha fazla? Şimdi daha fazla. Türkiye’nin toplam borcu 10 yıl önce 230 milyar Dolar idi, şimdi 650 milyar Dolar. Gelir dağılımındaki adaletsizlik 10 yıl önceye göre çok daha fazladır. Gayrı ahlaki yaşantılar şimdi çok daha fazladır. Kardeş devletlerle ilişkilerimiz şimdi çok daha bozuktur. Ortadoğu kan gölüne, ateş çemberine dönüşmüş durumdadır. Bunda dört partinin, bilhassa iktidar partisinin büyük vebali vardır. Milli Görüş’ün iktidardan ve meclisten uzak kaldığı her bir gün, milletimiz için mahrumiyettir. Sıkıntımız, üzüntümüz bundan dolayıdır." ifadelerini kullandı.
Geleceğin Milli Görüş’ün olacağına kimsenin tereddüdü olmaması gerektiğini savunan Kamalak, sözlerini şöyle sürdürdü: “Yolunuz doğru mu, davanız hak mı? Siz ona bakın. Davamızın hak olduğundan zerre kadar şüphemiz yoktur. Tek başınıza kalsanız bile ilerleyin. O yol sizi menzile iletecektir. Bir davanın haklılığı geçici kalabalıkların çokluğu ile değil, ilahi iradeye uygunluğu ile ölçülebilir. Milli Görüş bu ülke için tek çaredir.”
İftar yemeğine, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, İzmir İl Başkanı Bayram Sakartepe, siyasi parti yöneticileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda partili katıldı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: