Narlıdere’de ‘’Umuda Merhaba’’ Konseri
Narlıdere Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, Gerçekay Oral’ın şefliğinde ‘Umuda Merhaba’ konseriyle Narlıderelilere muhteşem bir gece yaşattı
Yayınlanma :
10.06.2023 11:00
Güncelleme :
10.06.2023 11:00


Birbirinden güzel eserleri seslendiren koroya teşekkür eden Narlıdere Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Ay, “Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin adına bu salonda bulunan herkesi selamlıyor, teşekkürlerimi iletiyorum. Koromuz harika bir performansla bizi geçmişe götürdü. Şefimiz Gerçekay Oral ve koro üyelerimizi tebrik ediyorum. Narlıdere, sanatın ve kültürün merkezi olmaya devam edecek” dedi.
Narlıdere Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Ay’ın Şef Gerçekay Oral’a çiçek verdiği gece İzmir Marşı ve alkışlarla sona erdi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: