Nazım Hikmet Foça’da Anıldı
Tüm Dünya’da tanınan, eserleri birçok dile çevrilmiş Büyük Şair Nazım Hikmet, 58. ölüm yıl dönümünde Foça’da anıldı.
Yayınlanma :
04.06.2021 10:07
Güncelleme :
04.06.2021 10:07


Foça Belediyesi tarafından Demokrasi Meydanındaki Ölmez Ağacın önünde düzenlenen anma programında Nazım Hikmet’in şiirleri ve şiirlerinden bestelenen şarkılar seslendirildi.
Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, anma programına katkı sunan herkese teşekkür etti.
Göksel Evran, Selin Abakan ve Oral Girginer üçlüsünün seslendirdiği şarkılara vatandaşlar da eşlik ederken; programın sunumunu da yapan Kemal Çiftci ‘Davet’ ve ‘Vatan Haini’, Foça Belediyesi Tiyatro Ekibinden Çisem Keklik ‘Bu Bir Yürek Türküsü’ ve ‘Seni Düşünmek Güzel Şey’, Eser ve Atlas Dürser ‘Yaşamaya Dair’, Hüseyin Çelikten ‘Bugün Pazar’ ve ‘Tahir ile Zühre’, Nihal Işıldak Aksu ‘Hoş Geldin Üstad’ isimli şiirlerini okuduğu sırada duygusal anlar yaşandı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: