Pekinel kardeşler Adnan Saygun’da buluşuyor
Yayınlanma :
11.12.2015 14:45
Güncelleme :
11.12.2015 14:45


Kentin en prestijli kültür sanat mekanı olan İzmir Büyükşehir Belediyesi Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi (AASSM), 12 Aralık Cumartesi günü, dünyaca ünlü ikiz piyano sanatçısı Güher ve Süher Pekinel’i ağırlayacak. “İki Piyano ve Vurmalılar” başlığı ile düzenlenen konserde, ünlü sanatçılara perküsyonist Leipzig Üniversite Orkestrası Şefi Raphael Haeger ve Berlin Filarmoni Orkestrası sanatçısı Simon Rössler eşlik edecek.
Büyük Salon’da saat 20.00’da başlayacak konserin tam 15 TL., öğrencinin 7.5 TL. olarak belirlenen biletleri http://www.izmir.bel.tr/Kultursanat/Etkinlikler/Tur/Konser, http://aassm.org.tr adreslerinden ya da İsmet İnönü, İzmir Sanat ve AASSM gişelerinden temin edebilir.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: