Şampiyonlar İzmir’de!
Ege’nin Efesi Castrol Ford Team Türkiye Yine İddialı!
Yayınlanma :
10.04.2015 12:41
Güncelleme :
10.04.2015 12:41
Türkiye’de 19 yıldan bu yana aralıksız olarak ralli parkurlarında sayısız zafer ve şampiyonluklara imza atan Castrol Ford Team Türkiye, 2015 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın ilk ayağı olan Ege Rallisi’ne mutlak zafer parolasıyla çıkmaya hazırlanıyor. 11-12 Nisan 2015 tarihinde Ege Otomobil Sporları Kulübü (EOSK) tarafından gerçekleştirilecek Ege Rallisi için İzmir‘e gelen geçtiğimiz sezonun şampiyon takımı Castrol Ford Team Türkiye, yine zirvenin hakimi olmak için start alacak. Castrol Ford Team Türkiye takımında Ford Fiesta S2000 yarışacak geçtiğimiz yılın şampiyon pilotları Murat Bostancı-Onur Vatansever ikilisi, geçtiğimiz yıl Ege Rallisi’ni kazanarak sezona uğurlu bir başlangıç yaptıkları İzmir’de yine kazanan taraf olmak istiyor.
Castrol Ford Team Türkiye Direktörü Serdar Bostancı, “Geçtiğimiz yıl sezonun ilk startının verildiği güzel İzmir’den güzel sonuçlar alarak dönmüş ve sezon sonunda 4 koldan şampiyonluklara ve birinciliklere imza atmıştık. 2015 sezonunda da takım olarak elimizden gelenin maksimum en iyisini yaparak rallide sezon açılışlarının şehri İzmir’de iyi bir başlangıç yapmayı arzuluyoruz” dedi.
2014 yılında hem Pilotlar Şampiyonluğu’nu hem de Takımlar Şampiyonluğunu kazanarak başarılarına yenilerini ekleyen Castrol Ford Team Türkiye, 2015 sezonun ilk yarışı için İzmir’e geldi. 11-12 Nisan 2015 tarihinde Ege Otomobil Sporları Kulübü (EOSK) tarafından gerçekleştirilecek Ege Rallisi için İzmir‘e gelen geçtiğimiz sezonun şampiyon takımı Castrol Ford Team Türkiye, yine zirvenin hakimi olmak için start alacak. Castrol Ford Team Türkiye, genç pilotları Murat Bostancı ve Orhan Avcıoğlu ile İzmir’de yine duble yapabilmeyi hedefliyor. Castrol Ford Team Türkiye Direktörü Serdar Bostancı, “Geçtiğimiz yıl sezonun ilk startının verildiği güzel İzmir’den güzel sonuçlar alarak dönmüş ve 4 koldan şampiyonluklara imza atmıştık. 2015 sezonunda da takım olarak elimizden gelenin maksimum en iyisini yaparak iyi bir başlangıç yapmayı arzuluyoruz” dedi.
Castrol Ford Team Türkiye olarak ana sponsorlar Castrol Türkiye ve Pirelli’nin yanı sıra Kale Oto Radyatör, Borusan Lojistik, Mars Lojistik, Ağaçlı Grup ve Parıltım Yemek’e ek olarak geçen seneden itibaren İnci Akü markasının da dâhil olduğuna hatırlatan Bostancı, yarış zamanlarında pilotlar ve co-pilotları da dâhil edildiğinde yaklaşık 60 kişiye varan bir ekiple tam motivasyonla çalışmalarını sürdürdüklerini hatırlattı. Sezonunun ilk yarışı olan Ege Rallisi’nde zirveyi domine etmeyi amaçlayan Castrol Ford Team Türkiye, şampiyonluklarla sezonu tamamlamayı hedefliyor.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: