Sanat Festivali sona erdi
Foça’da uzun yıllar yaşamış Ressam Ferruh Başağa ve Ressam Avni Arbaş anısına 13-18 Haziran tarihlerinde düzenlenen Foça-BodrumArt Sanat Festivali, Ayşe Gencer Quintet konseriyle sona erdi.
Yayınlanma :
19.06.2022 09:39
Güncelleme :
19.06.2022 09:39


İmer Demirer ve Ayşe Gencer’e piyanoda Can Çankaya, kontrbasta Volkan Topakoğlu ve davulda Deniz Dündar eşlik etti.
Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, Foça-BodrumArt sanat festivaline katkı veren ve katılan herkese teşekkür etti.
Ferruh Başağa’nın kızı Bodrumart Sanat Danışmanı İnci Başağa Yörükoğlu’nun organize ettiği sanat festivaline; İzmir Büyükşehir Belediyesi, Foça Belediyesi ve Bodrum Belediyesi destek verdi. Sanat festivali kapsamındaki çalıştaylar, söyleşi ve sergiler, Türk sanatındaki iki büyük ressamın Foça’ya olan sevgilerini ve yaşanmışlıklarını hatırlattı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: