Sındır: Sandıklara sahip çıkalım

Sındır: Sandıklara sahip çıkalım

Sındır: Sandıklara sahip çıkalım

Sındır: Sandıklara sahip çıkalım
31 Mart 2019 - 13:17

CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, oyunu doğup büyüdüğü baba ocağı Bornova’da Cem Bakioğlu Anadolu Lisesi’nde 1225 nolu sandıkta kullandı.


Sındır, “31 Mart seçimlerine katılımın yoğun olduğunu düşünüyorum. 31 Mart Seçimlerinin siyasal iktidara kırmızı kart gösterilmesiyle demokrasi tarihimize altın harflerle yazılacağına canı gönülden inanıyorum. Bugüne kadar biz anlattık, şimdi halkımız konuşacak, biz dinleyeceğiz. Değerlendirecek, tartacak, son sözünü sandıkta bugün söyleyecek. Milletimiz ne derse o olacak” dedi.
 
“KATILIM YOĞUN”
Oy kullanmaya eşi Rana Sındır ve oğlu Cem Sındır’la birlikte yürüyerek gelen Kamil Okyay Sındır, okul bahçesinde bulunan hemşerileriyle sohbet etti, sandıkları gezdi, görevlilere kolay gelsin dileğini iletti. Oy kullandıktan sonra değerlendirmede bulunan Sındır, “Sabahın erken saatlerine rağmen 31 Mart seçimlerine katılımın yoğun olduğunu düşünüyorum. Ülkemizin demokrasiye bağlılığına bir kez daha canlı canlı şahit olduk. Oy kullanmak en önemli yurttaşlık hakkı ve görevi. Bu bilinçle sandığa gelen tüm yurttaşlarımıza en içten teşekkürlerimi sunuyorum. Cumhuriyetimiz ve demokrasimiz onlar sayesinde dimdik geleceğe yürüyecek. 31 Mart Yerel Seçimlerinin siyasal iktidara kırmızı kart gösterilmesiyle demokrasi tarihimize altın harflerle yazılacağına canı gönülden inanıyorum. Seçimlerin refaha ve huzura erişmemizde de önemli bir adım olacağına inancım sonsuz” dedi.
 
“HALKIMIZ DEĞERLENDİRECEK, TARTACAK, SON SÖZÜNÜ SANDIKTA SÖYLEYECEK”
Aylardır alanlarda, sokaklarda olduklarını söyleyerek sözlerine devam eden Sındır, “Başta Genel Başkanımız olmak üzere, Milletvekillerimiz, belediye başkan adaylarımız, meclis üyesi adaylarımız son ana kadar yurttaşlarımızla bir araya geldik, sokak sokak, köy köy, kahvehane kahvehane gezerek, vatandaşlarımızın evlerine, sofralarına konuk olarak bu seçimlerin önemine değindik, yapacaklarımızı anlattık, oylarına talip olduk. Bu güne kadar biz anlattık, şimdi halkımız konuşacak, biz dinleyeceğiz. Değerlendirecek, tartacak, son sözünü sandıkta söyleyecek. Şimdi söz Anadolu’nun kadim milletinde. Yetkide mühürde onların ellerinde. Milletimiz ne derse o olacak. Biz de Milli İradeye sahip çıkmak için CHP olarak son ana kadar sandık başında olacağız, sandıklara sahip çıkacağız” dedi.
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
ESHOT’a kalite tescili
ESHOT’a kalite tescili
“İhtiyaç kredilerinin yerini kredi kartları aldı”
“İhtiyaç kredilerinin yerini kredi kartları aldı”