Yerel Basın İçin İş Birliği
CHP İzmir Milletvekili Gazeteci Tuncay Özkan, İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Dilek Gappi’yi ziyaret etti. Ziyarette basın sektörünün yaşadığı sorunlar ve basın meslek örgütlerinin çalışmaları değerlendirildi.
Yayınlanma :
07.09.2021 10:19
Güncelleme :
07.09.2021 10:19


Gappi aynı zamanda meslektaşları olan Özkan’dan yerel basının güçlendirilmesi yolunda somut adımlar atılmasını istedi.
Tuncay Özkan ise son süreçlerde imza atılan yasal düzenlemelerin basını kısıtlayıcı uygulamalar olduğuna dikkat çekerek “Çalışmalarımızı medya sektörünün yapısal sorunlarını çözmek üzerine planlıyoruz. Ben de bir basın mensubuyum ve ülkemizde medyanın daha güçlü, tarafsız olması gerektiğine inanıyorum. İzmir Gazeteciler Cemiyeti gibi Türkiye’nin önde gelen meslek örgütlerini dolaşıyorum. Yerel basınımızı güçlü ve özgür kılacak somut çözümler üzerine odaklanıyoruz.” dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: