"Dördüncü kez yenilgiye uğrayacak"

"Dördüncü kez yenilgiye uğrayacak"

CHP İzmir Milletvekili Kani Beko ve İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray, Çeşme'ye gelerek, Millet İttifakı Çeşme Belediye Başkan Adayı Ekrem Oran'a destek verdiler. 

"Dördüncü kez yenilgiye uğrayacak"

CHP İzmir Milletvekili Kani Beko ve İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray, Çeşme'ye gelerek, Millet İttifakı Çeşme Belediye Başkan Adayı Ekrem Oran'a destek verdiler. 

22 Mart 2019 - 09:29

Mahallelerde seçim çalışmalarını yoğunlaştıran Çeşme Belediye Başkan Adayı Oran'a, Millet İttifakı İzmir Milletvekilleri'nden destek geldi. CHP İzmir Milletvekili Beko ile İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Çıray, Çeşme'ye gelerek, İttifakın Çeşme Belediye Başkan Adayı Ekrem Oran'ın seçim çalışmasına katıldılar.

Musalla Mahallesi'nde yapılacak olan seçim çalışması için partililer, Çeşme çarşısı girişindeki Merkez Seçim Ofisi önünde toplandılar. İttifak Milletvekilleri'nin yanı sıra CHP İlçe Başkanı Sait Kavasoğulları, İYİ Parti İlçe Başkanı Volkan Evci, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte seçim ofisinin önüne gelirken, Belediye Başkan Adayı Oran da, eşi Nuriş Oran ve Belediye Meclis Adayları ile birlikte geldi. 

Çeşme Belediye Başkan Adayı Oran, ittifak milletvekilleri, ilçe başkanları ve Merkez Seçim Öfisi önünde toplanan partililerle birlikte Musalla Mahallesi'ndeki seçim toplantısına katılmak için, bando eşliğinde, Çeşme çarşısında bir yürüyüş gerçekleştirdiler. 

Çarşı esnafının ve vatandaşların alkışlı desteği ile gerçekleştirilen yürüyüş, toplantının yapılacağı sokağın girişinde yakılan meşalelerle görsel şölene dönüştü. Sokakta toplanan mahalleliler, Ekrem Oran ve beraberindekileri alkışlarla ve sloganlarla karşıladılar. Oran, mahallelileri ve evlerinin balkonlarında, pencerelerinde "Bizim Eko" yazılı atkılarla kendisine destek veren vatandaşları selamladı.

Sokakta toplanan, aralarında annesi Sevin Oran'ın da bulunduğu coşkulu kitleye bir konuşma yapan Oran, 31 Mart'ın AKP ve MHP'nin sandıkta yenilgiye uğratılacağı gün olduğunu söyleyerek, "Çeşme'de de, MHP'nin adayını dördüncü kez yenilgiye uğratacağız. CHP tarafından üç kere sandıkta yenilgiye uğratılan değerli abimizi, dördüncü kere sandıkta yenilgiye uğratacağız. Artık bir daha beşinci kez karşımıza çıkamayacak" dedi. 

"İş ile, aş ile oynamak bize yakışmaz"

İş ile aş ile tehdit ettikleri, baskı kurdukları iddialarının olduğunu söyleyen Oran, "Aynaya bakarak mı konuşuyorsun? CHP'liler, tehdit nedir, bilmez. Baskı nedir, bilmez. İş ile, aş ile oynamak, CHP'lilere yakışmaz. Ben Çeşmeliler'e başkan olmaya değil, yoldaş olmaya geliyorum. Kimsenin işi ile aşı ile uğraşmadan, Çeşme'yi hep birlikte, omuz omuza yönetmek için geliyoruz. Herkese daha çok iş, herkese daha çok aş için çalışacağız. Daha mutlu, daha güzel bir Çeşme için geliyoruz. Herkesin yüzünün güldüğü bir Çeşme için geliyoruz. İnsanları ağlatmaya alışanlara karşı, yüzleri güldürmek için geliyoruz" diye konuştu. 

"5 senede bir sahneye çıkan siyasilerden değilim"

Musalla Mahallesi'ne 5 yılda bir gelmediğini vurgulayan Oran, "Ben, hep aranızdayım. Musalla Mahallesi'ni sokak sokak dolaşıyorum. Esnafımızla sohbet ediyorum. Ben, 5 senede bir sahneye çıkan siyasilerden değilim. 4 yıl 10 ay yat, seçime 2 ay kala çık, 'Ben Çeşme'nin çocuğuyum' de. Yok öyle. Ondan sonra da, 'Bu toprağın çocuklarına inanın' diyorlar. İnanacak mısınız? 10 sene Belediye Meclis üyeliği yaptım. Görev yaptığım süre içerisinde, kimsenin hangi partiden olduğunu sorgulamadım. Herkese eşit hizmete inandım ve eşit hizmet verdim. İzmir Milletvekili dedemden yadigar kalan altı oklu rozetimi içime gömdüm. Ay yıldızlı rozetimi takarak, herkesin Belediye Başkanı olmak için yola çıktım. Kimseyi ötekileştirmeyeceğim" diye açıkladı. 

Muhtar adaylarına başarılar diledi

Konuşmasında projelerini de anlatan Çeşme Belediye Başkan Adayı Oran, daha sonra Musalla Mahallesi Muhtar Adayları Önder Soma, Ali Tunar ve Jale Özgül Çilcan'ı sahneye davet ederek, kendilerine başarılar diledi. Oran, muhtarların önemine dikkat çekerek, muhtarlarla yakın ilişki kuracaklarını söyledi. 

Millet İttifakı Çeşme Belediye Başkan Adayı Oran, alkışlarla ve sloganlarla sık sık kesilen konuşmasını, Belediye Meclis Adaylarını tanıtarak tamamladı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Eşrefpaşa Hastanesi’ne ek hizmet binası geliyor
Eşrefpaşa Hastanesi’ne ek hizmet binası geliyor
Ruhu genç İzmirliler gösterileriyle büyüledi
Ruhu genç İzmirliler gösterileriyle büyüledi