Mobilya Atıkları Ücretsiz Toplanıyor
Konak Belediyesi, kullanılmayan eski mobilyaları evlerden ücretsiz toplayarak hem çevre kirliliğinin önüne geçiyor hem de vatandaşlara büyük kolaylık sağlıyor. Vatandaşları bu konuda duyarlı olmaya çağıran Başkan Nilüfer Çınarlı Mutlu, kullanılmayan mobilyaları sokaklara bırakmak yerine belediyeyle iletişime geçerek bu hizmetten faydalanmaya davet etti.
Yayınlanma :
17.04.2025 13:21
Güncelleme :
17.04.2025 13:21


Vatandaşlara duyarlılık çağrısı
Hizmetin hem çevresel sürdürülebilirliğe katkı sağladığını hem de vatandaşların hayatını kolaylaştırdığını belirten Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, “Vatandaşlarımızı bu konuda duyarlı olmaya, kullanılmayan mobilya ve eşyaları sokaklara bırakmak yerine belediyemizle iletişime geçerek bu hizmetten faydalanmaya davet ediyoruz. Konak’ta temiz, düzenli ve yaşanabilir bir çevreyi hep birlikte yaratabiliriz” ifadelerini kullandı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: