YEREL YÖNETİMLER ZİRVESİ YAPILDI
AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, İzmir deki AK Partili 7 Belediye Başkanı ile bir araya geldi. Kemalpaşa Belediyesi’nin ev sahipliği yaptığı toplantıya Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Hüsnü Boztepe, İzmir Büyükşehir AK Parti Grup Başkan Vekili Bilal Doğan ile Kemalpaşa, Torbalı, Selçuk, Ödemiş, Kiraz, Kınık, Menderes Belediye Başkanları katıldı.
Yayınlanma :
22.01.2016 14:42
Güncelleme :
22.01.2016 14:42


AK Partili belediyelerin yaptığı hizmetlerin gündeme getirildiği toplantı da işbirliği olanakları ve genel yönetimden destek istenecek konular konuşuldu. AK Parti İzmir İl Başkanı Delican, belediye başkanları ile 15 günde bir toplanacaklarını ve belediyeleri çalışmalarını değerlendireceklerini söyledi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: