“Gönül belediyeciliğinde öne...

“Gönül belediyeciliğinde öne çıkacağız”

“Gönül belediyeciliğinde öne çıkacağız”

“Gönül belediyeciliğinde öne çıkacağız”
17 Şubat 2019 - 15:17

AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, Bayraklı’da düzenlenen kahvaltı programında vatandaşlarla bir araya geldi. 

AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, Belediye Başkan adayı Ali Aslan, İlçe Başkanı Halil Polat ve teşkilat mensupları ile birlikte ManavkuyuSKM tarafından Kırkpınar plazada düzenlenen kahvaltı programına katılarak 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için destek istedi.

AK Parti'nin 16 yıldır iktidarda olmasının sebebinin sadece memlekete hizmet etmek olmadığını, her zaman gönüllerde yer bulan bir lidere de sahip olduklarına dikkat çeken Kırkpınar, “Bu dönemde gönül belediyeciliğini daha da öne çıkaracağız. Biz 2002'de yola çıktığımızda Cumhurbaşkanımızın liderliğinde tabii ki sizlerin gönüllerine girmiştik. Gönüllere girmeden 16 yıl iktidarda kalmak mümkün değil. Cumhurbaşkanımız özellikle belediye başkan adaylarının hepsini gönül belediyeciliği konusunu ayrı ayrı tembihledi. İnşallah bundan önce olduğu gibi bundan sonrada kıymetli belediye başkan adaylarımızla birlikte gönüllerde olmaya devam edeceğiz” dedi. 

Belediyeciliğin kendiişleri olduğunu ifade edenKırkpınar, şöyle devam etti:

“Recep Tayyip Erdoğan belediyeciliği diye bir belediyecilik var. Bu anlayışla hizmet için karşınızdayız. Biz milletimize aşığız. Bu milletin değerleri ile siyaset yapmak, o değerleri muhafaza etmek, yeri geldiğinde bedel ödemek ama diz çökmemek, hem yerelde hem genelde bayrağı daha ileri taşımak için canla başla durmadan yorulmadan çalışacağız.” 

AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar yaptığı konuşmanın ardından programa katılan vatandaşlarla tek tek selamlaştı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Eşrefpaşa Hastanesi’ne ek hizmet binası geliyor
Eşrefpaşa Hastanesi’ne ek hizmet binası geliyor
Ruhu genç İzmirliler gösterileriyle büyüledi
Ruhu genç İzmirliler gösterileriyle büyüledi